10 trucuri foarte utile!

Am aici o listă cu 10 trucuri foarte utile, pe care le poți aplica în casă cu succes răsunător.

1) Cum pui adidașii în mașina de spălat, fără să se strice? Prinzi unuia din ei șiretul în ușa mașinii.
2) Cum citești în bucătărie fără să folosești mâinile? Prinzi cartea de bucate (sau cursurile) de un umeraș cu clips, pe care-l agăți de dulap. Acum vei putea citi fără să ții foile în mână.
3) Cum îi prelungești viața încărcătorului de telefon? Cel mai simplu este să iei un arc de pix și să-l învârți în jurul cablului, cuprinzând și o parte din mufă. Drept dovadă, asta am făcut eu la căști! Recunosc, e un pic de chin până pui arcul acolo, însă rezultatul merită tot efortul. E bine dacă aveți arcuri cu capetele puțin mai largi decât corpul, acestea se vor fixa mult mai repede pe mufă. Puteți folosi un patent cu ciocul ascuțit pentru operațiunea asta.

arc

4) Cum construiești un stand pentru telefon, care să aibă și rol de difuzir puternic? Iei un carton de la hârtia igienică, îi faci un șanț ăe lungime, în care să intre telefonul, apoi pui 2 pin-uri drept picioare. Nimici mai simplu!
5) Cum răcești în 15 minute orice băutură? Pui în jurul sticlei (sau dozei de suc/ bere/ apă) un șervețel umed. Pui la congelator 15 minute, iar apoi, ai o băutură extrem de cere. Să aveți poftă!
6) Cum îți organizezi cablurile fără să ai o încurcătură diformă de mațe? Iei o cutie de carton, pe care o umplu cu role de hârtie igienică în picioare. Acum, în fiecare rolă puteți pune câte un cablu. Așa nu le veți mai încurca niciodată!
7) Te taie la degete punga de plastic plină de cumpărături? Poți pune o carabină metalică (se găsesc de vânzare la orice magazin de camping) prinsă de mânere și veți putea căra punga până acasă fără dureri de degete și fără opriri.
8) Curățatul ouălor fierte este un chin? De azi, când mai fierbeți un ou, puneți și-o lingură de praf de copt în apă. După ce se fierb, ouăle se vor decoji extrem de ușor.
9) Cum mărești capacitatea dulapului? Foarte simplu. Pe fiecare umeraș puneți și un inel de la doza de bere/ suc pe care ați băut-o rece, urmând pasul 5. De acel inev puteți prinde alt umeraș de haine.
10) Cum repari zgârieturile de pe lemn? Iei o nucă și o freci de suprafața zgâriată. Ca prin minune, zgârietura dispare!

Mai multe trucuri în filmulețul de mai jos!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
NU VA BATETI JOC DE LIMBA ROMANA!

Motto: Azi, latina ce-o vorbea Orişicare dac în ţară, A evoluat şi ea, Ajungând şi mai vulgară... Un imperativ ce-ar...

Violența împotriva animalelor este încurajată?

De ceva vreme, și pe buna dreptate, violența împotriva animalelor a fost scoasă în afara legii. Bați calul, primești amendă....

Bancuri de sâmbătă

Ce fac peștii când sunt mulți? Bancuri. Dar ce fac bloggerii când sunt mulți? Citesc spanac.eu, evident! Că tot e...

Close