5 Destinatii diverse pentru o mansarda locuibila

Ati visat dintotdeauna sa aveti o casa cu mansarda? Pentru amenajarea spatiului de sub acoperis, va recomandam cateva idei practice, astfel incat mansarda sa devina un dormitor cochet, o camera de joaca pentru copii vesela, o baie luminoasa, un birou modern, un living primitor sau chiar o bucatarie! Dumneavoastra pentru care varianta optati?

Transformarea mansardei in dormitor poate fi o excelenta idee, mai ales ca acest spatiu este mai izolat. Unul dintre avantajele supreme este ca puteti alege, in functie de preferinte, orice stil de amenajare care va convine, pentru a crea un ambient matrimonial intim. Puteti conferi un aer clasic aplicand grinzi din lemn masiv si parchet, in combinatie cu mobilier realizat tot din lemn. In schimb, daca va doriti o nota moderna, puteti opta pentru finisaje precum parchet laminat, diverse tapeturi, mobile cu design minimalist, alte accesorii in tendinte.

Daca va doriti sa organizati un birou pentru a sustine activitatea profesionala de acasa, spatiul mansardei este ideal intrucat ofera liniste si va permite sa lucrati fara a fi deranjati.

Pentru majoritatea, ar putea parea neobisnuita ideea unei bucatarii situate la mansarda. Totusi, multi proprietari incep sa vada potentialul spatiului de sub acoperis si prefera sa se asigure ca mirosurile mancarurilor gatite nu impregneaza celelalte incaperi. Atunci cand va hotarati sa mergeti pe aceasta idee, nu uitati sa va ganditi la costuri, intrucat va fi necesar sa realizati mobila de bucatarie la comanda, respectand dimensiunile spatiului. Cu siguranta, merita investitia, deoarece veti aprecia atmosfera si lumina naturala care patrunde prin noile ferestre de mansarda DURO, iar mesele in familie vor deveni o placere! Intreaga gama de ferestre Duro ofera avantaje multiple, cum ar fi o perfecta etanseizare, ventilatie eficienta si lumina naturala.

In concluzie, indiferent de destinatia pe care doriti sa o dati mansardei, trebuie sa va ganditi in detaliu la aspectele care va convin, daca solutia aleasa este practica, precum si la toate cheltuielile implicate.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
O, da!

Am găsit. Toate-s mp3. C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.203\deploy\assets\sounds\ro_RO\Champions :) Care va să zică, care vrei să-ţi pui ce vrei în...

Amintiri din comunism – Cărămida

Demult, prin anii 70, făceam practică la liceu. Și pe vremea aia nu făceam practica pe calculatoare, tablete, telefoane. Nu...

JUSTITIA DIN ROMANIA : DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE,SAU LA…DENIGRARE?!

Oare?!Oare sa fie adevarat,poate ca v-ati intrebat.Un recent si prim raspuns ni-l ofera chiara fosta sefa a DNA-ului,Laura Codruta Kovesi,...

Close