5 moduri in care iti poti ajuta copilul sa invete mai usor engleza

Foarte multi copii incep sa studieze limba engleza inca de la gradinita, iar parintii se straduiesc sa ii ajute sa invete cat mai bine, insa nu de fiecare data abordeaza metodele corecte. Stewart School prezinta 5 moduri foarte utile cu ajutorul carora orice parinte isi poate ajuta copilul sa invete mai usor engleza, cu efecte pe termen lung.

Copilul trebuie sa fie inscris la o scoala de limba engleza. Iata de ce!

cursuri engleza copii

Chiar daca cel mic face deja engleza la gradinita sau la scoala, inscrierea lui la o scoala de limba engleza se va dovedi extrem de utila intrucat acolo exista profesori care doar asta fac si care aplica cele mai moderne tehnici de predare. In plus, grupele sunt mult mai mici decat cele de la gradinita, ceea ce permite profesorului sa se concentreze mai bine pe copil. Cu cat grupele sunt mai mici si mai omogene, cu atat este mai usor ca elevul sa invete mai rapid.

Aprofundarea unei limbi straine se poate exersa prin joc

Parintii pot utiliza CD-urile si alte materiale si suporturi media pe care le primesc atunci cand isi inscriu micutii la un curs de engleza pentru copii. O astfel de abordare se va dovedi extrem de utila intrucat copilul invata mult mai usor prin joaca si ii este mult mai natural sa retina cuvinte si fraze atunci cand da o nota jucausa procesului de invatare.

Vizionarea desenelor animate in limba engleza are o amprenta puternica asupra invatarii

Desenele animate sunt o sursa utila atunci cand vine vorba despre invatarea unei limbi straine noi. Copiii adora sa se uite la desene animate, iar atunci cand acestea sunt in limba engleza le este mult mai usor sa invete cuvinte noi si contextul in care sunt folosite. Astfel, pot sa aplice ceea ce invata la gradinita sau la scoala si in cursurile de limba engleza la care participa.

Povestile in limba engleza asigura o invatare mai usoara a limbii

Parintii care stiu deja limba engleza isi pot ajuta foarte usor copiii citindu-le povesti potrivite varstei lor si nivelului de cunostinte in limba engleza. Atunci cand copilul nu intelege, pot traduce cuvintele. Vestea buna este ca toate aceste povesti au si poze extrem de interesante si sugestive ceea ce face ca invatarea sa fie mult mai usoara. In plus, copilul va intelege cu ajutorul exemplelor grafice ce anume i se preda, ceea ce este foarte important pentru memorarea pe termen lung.

Cantecele in limba engleza ii atrag pe cei mici care vor retine versuri noi si le vor folosi si in alt context

Invatarea de cantecele in limba engleza este un alt mod prin care copiii pot invata foarte usor aceasta limba. In primul rand vor memora versurile din cantecele preferate si ulterior vor intelege cuvintele si mesajul acestora. Copiii sunt atrasi de muzica atunci cand sunt mici si adora sa se exprime, ceea ce inseamna ca atunci cand invata cantece in limba engleza vor fi fericiti sa le repete, iar daca parintii ii incurajeaza este mult mai usor pentru ei sa obtina incredere in propria persoana, ceea ce este foarte important pentru orice adult sanatos.

Toate aceste metode sunt un real ajutor pentru parintii care vor sa isi ajute copiii sa invete engleza mai bine si mai usor.

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.