A început decăderea “influencerilor”?

Ziceam nu demult că dacă pică blogurile, internetul, mulți vor muri de foame. Și că fără acest internet nici românii nu o vor duce bine.
Și uite că n-a durat mult și o “influenceriță“, Jessy Taylor a fost lăsată fără contul de instagram. Și-acum plânge cu lacrimi de crocodil că a muncit pe brânci pentru contul ăla, de unde-și câștiga pâinea zilnică și că n-ar putea munci de la 9 la 17. Că d-aia e în Los angeles, ca să nu facă nimic productiv, dar să-i vină bani.

Și hai să vedem cu ce-a “muncit” ea pentru contul de instagram? ah, pornografie on-line. Țâțe și buci

Pe la mijlocul videoclipului recunoașlte că a fost prostituată și că se dezbrăca zilnic, pentru bani. Și că nu mai vrea să facă asta. Că d-aia s-a luat de internet. Și-mi părea rău pentru ea. Apoi zicea că nu vrea să se întoarcă la munca de jos, lucrând la McDonald’s, ca înainte. Că e muncă pentru loseri.

Și uite așa mi s-a dus și ultima fărâmă de înțelegere. La 21 de ani nu știe să facă nimic (“i have no fucking skills“) și că fără contul ei cu 100.000 de followeri e fix pix. Deci pe net nu (mai) există, vrea bani, dar nu vrea să muncească. Hmmm, ce să facă, biata de ea? Dan Bilzerian n-are nevoie de fete noi? Na, e muncă cinstită, la câte gagici are pe lângă el, i-ar veni rândul o dată pe săptămână.

Dar sunt rău. Cum să împing biata fată către prostituție? Nu văd că ea suferă și o doare? E, poate asta e o palmă dată de realitate. INTERNETUL NU DUREAZĂ O VEȘNICIE. Și să văd peste vreo 10 ani cum for fi sute de mii ca ea, fără să știe să facă ceva în viață, cum vor plânge după conturi “de pe net“.

Lăsați prostiile, învățați o meserie. Oricât de nașpa vi se va părea acum. Peste ani veți avea nevoe să știți să faceți ceva, altfel muriți de foame cerșind un “like” la colț de stradă.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
10 invenții accidentale care au schimbat lumea!

Nu de puține ori s-a întâmplat ca, dintr-o eroare umană, sau din cauza unui accident, să se "nască" unele dintre...

O faptă bună!

Hai să facem și-o faptă bună azi, mai ales că e duminică și nu se lucrează. De fapt, boala nu...

Struțo-cămila

Știți cu toții despre struțo-cămilă și pasărea cu trei picioare din familia cangurului, da? Dar ce-ar fi să vi le...

Close