Acana, mâncarea pe care animăluţul tău o va adora

Acana Puppy Large Breed este nouă formula de hrană pe care animăluţul tău o va adora de la prima înghiţitură. Acana Puppy Large Breed este unul din cele mai bune produse cu care îl poţi hrăni pe blănosul tău, mancare caini Acana conţine 55% carne, 25% fructe, 20% orez brun şi ovăz, ea nu conţine gluten, porumb sau grâu şi este recomandată pentru câinii juniori de talie mare.

Acana Puppy Large Breed este un tip de hrană pentru câini juniori ce conţine trei surse de proteine provenite din: carne proaspătă de pui, ce nu conţine antibiotice sau hormoni şi de asemenea este lipsită de aditivi, ouă proaspete, ce nu conţin aditivi, şi carne proaspătă din somon de Pacific, care asigură cea mai bună sursă de acizi graşi esenţiali DHA şi EPA.

Acest tip de hrană conţine un aport de proteine uşor digerabile şi conţinut scăzut de carbohidraţi, ingredientele din care este făcut produsul Acana Puppy Large Breed sunt naturale şi proaspete, nu sunt congelate şi nu se folosesc conservanţi, conţine Omega 3 şi Omega 6 benefice pentru un sistem imunitar puternic. De asemenea produsul conţine alge marine organice, boabe de ienupăr şi rădăcina de brustur – ele fiind o sursă naturală de fitonutrienti şi antioxidanţi.

Acana Puppy Large Breed conţine carne de pui şi cartilaje de pui, ele fiind o sursă naturală de glucozamina, condroitina şi minerale esenţiale, oferindu-i organismului blănosului un raport echilibrat de calciu = fosfor.

Acana Puppy Large Breed nu este un tip de mancare pisici, ci este dieta naturală pentru juniorii aparţinând raselor de talie mare, cum ar fi: Ciobănesc German, Ciobănesc Mioritic, Ciobănesc Caucazian.

Alege hrana pe care blănosul tău o va adora, alege să îi cumperi ceea ce isis doreşte şi fă-l fericit. Sănătatea căţelului tău depinde de tine.

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ce criterii trebuie sa indeplineasca un acoperis modern

De-a lungul vremii, acoperisurile au fost supuse transformarilor repetate, materialele de constructie devenind tot mai performante. Din acest motiv, acoperisurile...

Blow Job

Şi cum despre femei n-am mai scris demult ceva, pun mai jos un filmuleţ. Este activitatea pe care orice femeie...

SA FIM VESELI!…

A venit iarasi weekendul, pe romaneste, sfarsitul de saptamana! Au mai trecut 6-7 zile din viata noastra! Asta o spune...

Close