Adidașii roșii!

Știți acel moment plăcut când ieși cu soția la cumpărături și intră în câteva magazine de haine, unde nu stă mai mult de cinci minute? Nici eu. Ieri m-a scos nevăstuica la cumpărături și a luat fiecare magazin în parte. Am crezut că nu se mai termină!

După câteva ore a văzut că nu mai am răbdare și a fost atât de bună cu mine încât m-a lăsat să mă plimb în voie prin mall. Cu toate că m-am bucurat că nu are nevoie de părerea mea la hainele pe care le încearcă și nu le cumpără, aveam sentimentul că va sta mai mult fără mine.

Totuși, într-un minut deja eram în cealaltă parte a mall-ului la electronice. Mă uitam la un ceas pe care mi-l doream de ceva vreme, dar prețul nu vrea să mai scadă. Este un smartwatch superb. Am mai făcut o plimbare pe la laptop-uri, camere foto, am intrat chiar și în hypermarket să îmi cumpăr ceva de ronțăit. Plus suc apă plată.

Deja trecuse ceva vreme, așa că m-am decis să mă întorc la ea, să văd ce mai face. Mergând înspre ea, mă uitam în vitrinele magazinelor. La un moment dat am văzut cei mai frumoși adidasi pe care i-am văzut în viața mea. Imediat am intrat și am întrebat despre adidașii din vitrina. Mi-au arătat domnișoarele unde sunt și am mers să-i văd mai bine.

Erau pe roșu și negru. E clar că am luat modelul roșu la inspectat. Atât de ușori, atât de moderni, ah. Am zis să-i încerc. Din fericire am găsit mărimea mea și i-am luat în picioare. Atât de comozi, parcă nici nu-i aveam în picioare! Nu se pot compara cu nimic din ce am văzut până acum.

În două secunde am fugit la casă și i-am cumpărat. Noroc că aveam bani pe card, altfel ar fi trebuit să fug până acasă. După ce i-am plătit, m-am gândit să-i iau în picioare și să merg să mă laud cu ei.

pantofi_sport_barbati_piele_intoarsa_ecco_yura
Pantofi sport barbati piele intoarsa ECCO

Am dat de nevastă-mea, s-a uitat la mine, nu știa de ce zâmbesc. Se uită în jos și vede adidașii. Nu știa cum să reacționeze. Ea nu luase încă nimic și eu în câteva minute am mâncat, m-am plimbat prin magazine și mi-am și luat încălțări. În final s-a decis și ea să se grăbească. O luase durerea de cap și nervii. S-a calmat când i-am dat o înghețată de la colț, probabil cea mai bună înghețată de la dozatoarele din București.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
REVOLUTIA ROMÂNA DIN DECEMBRIE 1989!…

Anul 1989 a însemnat pentru România si pentru tarile din Europa Centrala si de Est, anul marii schimbari.Tranzitia de la...

Revelion 2014 în Londra. Dezmăț, capete sparte și un mort.

Peste 100 de persoane au fost arestate ieri dimineață în Londra, majoritatea fiind trecute bine peste limita de 0,8 la...

Câteva filme pe care trebuie să le vedeți

Am vizionat câteva filme extrem de bune zilele acestea și-ar fi păcat să le țin doar pentru mine. Așadar, vă...

Close