Adie împotriva mafiei BOR

Text scrie de Adie. Text cu care rezonez în proporție de 90%. Text pe care era păcat să nu-l fac public. Așadar, părerea sinceră a lui Adie împotriva Mafiei care a devenit BOR.

Cica pleaca Daniel, sa plece, ma doare-n kur ca pleaca el, nu asta ma intereseaza, nu e problema mea cine conduce BOR, pe mine BOR in sine, cu conducator sau fara, ma intriga si mi se pare o marlanie. Nu am nimic cu Daniel in sine, este ceea ce este pentru ca are sustinerea BOR si a sistemului in spate. Luat separat cre` ca e un amarit senil, care se uita prin gardu` de la gradinita cu balele pe burta, fumeaza pe ascuns si in masca de la chiuveta are pitita o sticla de coniac. Hai sa il dam jos si o sa le dam apa la moara sa faca iar p**a mare la noi ca ne-au facut pe plac si ca acuma e rindu` nostru sa facem frumos. Pleaca barbosu` asta cu lanturi de “50Cents”, vine altu` la fel de vehement si Catedrala merge in continuare. Pe banii nostri.
Nu barbone e problema ci intreaga institutiel BOR care a dovedit ca este folositoare sistemului politic prin influenta pe care o are asupra maselor ignorante, asupra alora de le zicea Lapusneanu “prosti, da` multi”. Nu am nimic cu biserica in sine, sa existe, e buna, tine babele ocupate, insa sint impotriva bisericii ca institutie. O cladire tuguiata cu cruce in virf si cu un barbos cu halat negru inauntru nu are de ce sa ma deranjeze, nu intru acolo, trec mai departe, treaba lor.

Dar cind formezi o caracatita de barbosi d`astia cu halate negre si incepi sa te organizezi intr-o masinarie cu scop de jecmaneala, de manipulare si de spalare de creiere, spalare de creiere care are ca scop unic sa-ti fie tie ca organizatie bine, atunci ma deranjaza ! Daca eu trec pe linga cladirea ta tuguiata si pictata ca o caruta de tigani si nu ma intereseaza ce faci tu inauntru, tu ca institutie de ce imi intri in patratelul meu cu japca si cu vrajala ieftina, de ce imi bati la usa sa ma tragi de buzunare, de ce te duci la scoala sa ii bagi lu` fi-miu prostii in cap sa-mi vina ala acasa speriat ca o sa arda in focul iadului, ca o sa i se intimple nenorociri si ca o sa fie pedepsit… ?! Simplu, pentru ca sistemul tine in brate aceasta organizatie infernala de barbosi pentru ca s-a dovedit statistic ca, cu cit mai eficienta spalarea de creiere, cu citi mai multi adepti cistiga aceasta organizatie, devine o forta. Care, forta fiind, poate fi folosita de sistem ca sa isi atinga scopurile. Adica cu alte cuvinte, daca e sa il citam pe Papa Ioan Paul intaiul “o mana spala pe alta si amindoua fata”. Aceasta este problema noastra cu BOR, faptul ca s-a organizat intr-o institutie care si-a depasit atributiile si care, cu ajutorul sistemului, devine tot mai influenta. Si mai e o problema ; patura sociala pe care o influenteaza. Acele mase de pupatori de hoituri, indoctrinati si fanatici, incuiati in evul mediu, acea bila de picior care nu ne lasa sa evoluam ca societate si care, sa spunem lucrurilor pe nume, sint multi, foarte multi. Si aici intervine iarasi sistemul, care ii tine saraci, bolnavi, flaminzi si prosti ca sa fie usor manipulati de BOR, care la o adica colaborare asta este zestrea cu care vine ea in combinatie. Si atunci ajungem iar la vorba papei cu mainile si cu fata. Am zis “prosti” mai sus, nu m-am referit la capacitatea intelectuala a fiecaruia ci la sistemul de invatamint distrus de sistem ca sa ne tina in bezna mintii, sa ne tina vulnerabili in fata doctrinei bisericii care ne rapeste tot, vointa, increderea, lumina si mai ales viitorul. Viitorul nostru ca oameni si viitorul nostru ca natiune, prin copii nostri, pentru ca acces permis in scoli.

Ce vrem prin aceasta schimbare? Vrem desfintarea bisericii ca institutie, ca organizatie. Sa ramana casele tuguiate si pictate tiganeste in administratia barbosului in halat dinauntru fiecareia. El sa se gospodareasca, sa vrajasca babe si sa administreze casa aia tuguiuata, si daca are har, adica vrajala, casa e mai mare, daca nu e mai mica sau nu e deloc. Dar sa nu imi ceara mie sistemul bani ca sa ii dea lui sa-si faca casa tuguiata pentru ca el nu e in stare, pentru ca e un betiv si un curvar si un imputit care umbla beat, cu hainele murdare pe burta de mincarea de la pomeni.

Descentralizarea bisericii reprezinta solutia cea mai fiabila pentru ca nu deranjaza nimic din ce e bun, adica, lasa credinta traditionala sa isi urmeze firescul, dar in acelasi timp scoate biserica din viata politica si ii ia puterea pe care a dobindit-o aceasta caracatita prin organizarea sa ca institutie.
Asa ca, sa avem grija ce cerem pentru ca schimbarea unui barbos cu altul nu incalzeste pe nimeni cu nimic. Bisericii trebuie sa i se ia puterea politica si sa ramana la rolul initial, acela de pastrare a credintei nationale traditionale. Preotul nu trebuie sa faca politica, sa invete enoriasii cu cine sa voteze, el trebuie sa fie un parinte spiritual, un duhovnic. Descentralizarea bisericii si desfintarea ei ca institutie, incetarea folosirii bisericii in politica.

Aduceti-va aminte de bisericile traditionale de lemn. Aduceti-va aminte de chiliile sihastrilor. Acolo coboara Dumnezeu, chiar daca nu sint poleite cu aur. Sa nu ne indepartam de traditia si de credinta batrinilor nostri doar pentru ca BOR a minjit cu noroiul avaritiei aceasta conceptie. Credinta si traditia face parte din constiinta noastra ca popor, ne defineste ca neam. Sa ne pastram identitatea nationala si sa ne aducem aminte de batrinii nostri albi, cuminti si piosi care faceau rauri de lumina curata pe drumuri de tara intorcindu-se in noapte de Paste cu luminari in palmele facute caus, in palmele lor batatorite de coarnele plugului. Sa nu-i uitam.
Sa ne-ajute Dumnezeu.

Sursa: Adrian Cojocaru (Adie)

????????????????????????????????????

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Man of steel. Acest super-Superman

Am fost săptămâna trecută de-am văzut Man of steel. Mulțumesc pe această cale Mediapro Distribution. Aduc printre cele mai bune...

Stamp

Am spus mai demult că m-apucasem să umplu orașele de stampuri. Mici abțibilde de 4x4 cm cu spanac.eu. Ideea e...

Să vină ăla peste Gigi! Îl pupă mă-sa rece!

Ceasul arăta orele 7 și 12 minute dimineața. Nici vrăbiuțele nu se apucaseră bine să ciripească. Pe frigul ăsta cui...

Close