Adio Mennen, bun venit, Rexona!

Folosesc antiperspirant Mennen de circa 20 de ani. Sau, foloseam până zilele trecute. Îmi plăceau, erau cât de cât bune. Însă, de la o vreme, am observat că-mi irită pielea și nu “țin” mai mult de 2-3 ore.
Fazele alea cu “se dă sportivul cu Mennen și apoi bagă 3 ture de stadion“? Strategie de marketing! Nu numai că transpiri, însă nu te ține “împrospețimea florilor” decât până la picătura de transpirație.
Asta am observat-o de vreo 2-3 ani. Și nu am luat un singur Mennen, să zic “uite, modelul ĂSTA îmi irită pielea“. Nu, le-am testat pe toate. Sunt (cel puțin pentru mine), degeaba.

Așa că m-am dat pe Rexona.
Prima dată am folosit un Rexona acum câțiva ani. Știam că-s produse în principal de damă (așa erau în anii 90) și le evitam, ca un fraier. Însă, după vreo 3 zile de folosit Rexona am observat că ăsta chiar durează cele 12 ore, după cum zice reclama. Evident, nu te vor ține 72 de ore de dans și transpirație, însă 12 tot te țin bine merci.
no-mennen

Ieri am ieșit din casă la ora 10 dimineața. La ora 12 trebuia să fiu într-un loc, iar până atunci aveam de făcut câteva drumuri scurte. A fost cald ieri. Aveam pe mine un tricou alb (da, îmi mărea burdihanul…) și geaca de piele. Corpul mare, cald, am trasnpirat. Mult. Însă, spre mirarea mea, nu miroseam. Deloc! Apoi am mai avut două ore de umblat pe străzi, apoi am fost la concertul de la Arenele Romane.
Am mers ieri cam 18.000 de pași, cică 13,8 kilometri, după cum mi-a spus tehnologia de care mă înconjor.
Am ajuns acasă pe la 10 seara, transpirat. În continuare, fără să miros! A, altă treabă frumoasă e c-am fost ferit toată ziua de fumul de țigară, deci nu s-a pus pe haine, cum se întâmplă aproape de fiecare dată când intru într-o incintă.

Azi am ieșit afară. Am luat același tricou ca și ieri, era curat!

Așadar, de azi înainte, numai antiperspirant Rexona voi lua. Și Str8 verde ca deodorant și-am terminat povestea. Mă costă 30 lei lunar. Aftershave am un Nivea cremă sau spirt. Iar dacă am nevoie de parfum, vechiul CatSuit, pe care mi-l comand anual din Anglia.
catsuit

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sticla laminata securizata are multiple aplicatii si e simplu de folosit

In decoratiunile interioare ceea ce conteaza in primul rand e aspectul vizual si ineditul ideilor puse in aplicare. Cu cat...

Poșta română

Nu cred să existe ceva pe lume care mă enervează mai mult decât deserviciile oferite de poșta română. Au un...

Alegerea șamponului după tipul de piele

Șamponul nu vă curăță doar părul. De asemenea, ar trebui să vă trateze scalpul, deoarece este baza sănătății părului dvs....

Close