Știri din România: agonizează un om în fața spitalului 3 zile, apoi moare

Din păcate, știrea de mai jos este din România, din Capitala țării, București.

Un om zace muribund trei zile în poarta spitalului. Trec pe acolo doctori, asistente, pacienți. nimeni nu-l bagă ân seamă. Omul nu e invizibil. Cu toate acestea NICIUN CADRU MEDICAL nu-l ajută. Omul moare după 3 zile de chin. Doctorii se apără, invocând legea.
Legea le interzice acestora să ia pacienți “de pe stradă“, fiind nevoie să fie chemată o salvare care să-l bage în spital.

Sursa.

Așadar, ce vedem noi prin filme cu oameni împușcați lăsați în porta spitalului, e doar la americani. La noi mori acolo.
De exemplu, vine o femeie gravidă, i se rupe apa și nu ajunge la spital, cade pe aleea până în ușa spitalului. Femeia aceea poate muri acolo fără niciun sprijin medical, deoarece medicii RESPECTĂ LEGEA.

Mai rău, rân durile de mai sus vor lăsa niște “oameni” (sub-oameni, după părerea mea) să zică “ăla și-a meritat-o, era un bețiv nenorocit.

Cine ești tu să arunci cu piatra asta, preasfântule, preanevinovatule, preaperfectule? Cum adică omul și-o merită, fiind un bețiv? Nu, nu meriți să te numești om, nici animal, dacă gândești așa.

Pe de altă parte, legea aceasta e de-a dreptul idioată. Poți fi tras la răspundere ba chiar dat afară deoarece ajuți un bolnav, tratându-l în săpital, acesta nevenind cu ambulanța? Cât de bolnavă e legea asta? eu refuz să cred că-ntr-un stat așa zis civilizat, poate exista asemenea aberație care se joacă cu viața oamenilor, fie ei și bețivi, drogați sau de altă etnie.

Tare aș vrea să văd un doctor dat afară deoarece a ajutat un pacient. Acel doctor poate da în judecată conducerea spitalului. Parcă și văd titlurile senzaționale din tabloide.
Un medic a salvat un pacient de MOARTE. Pentru asta, el a fost CONCEDIAT!

Din păcate, nu e singurul caz de acest fel. Au mai fost cîteva și știu că-n acele cazuri medicii de pe salvare, care au lăsat oamenii PE STRADĂ, nu numai c-au fost dați afară, însă i-au și băgat la zbârnă pentru câțiva ani. Aș dori aceeași pedeapsă și pentru idiotul care-a dat legea asta odioasă, precum și pentru ministrul sănătății.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Prin vizită la bunica

- Sărut mâna mamaie! - Cine e? Stai să iau ochelarii… Bătrâna se repezi după ochelarii ăia buni și deschise...

Unde să fii?

Din ce în ce mai mult văd ideea asta cu sfârșitul lumii. Și de aici avem câteva exemple de sfârșit....

Corrado Cattani a fost împușcat mortal!

Așa urlau toate posturile de radio în dimineața zilei de 21 martie 1989. Bravul comisar Cattani fusese ciuruit de mafioți....

Close