Ai putea purta la tine 18 kilograme in plus?

18 kilograme e o greutate considerabila. Ganditi-va la un bidon de apa, bidon de dozator. Are 19 litri. Cum ar fi sa umbli cu greutatea aia in plus, dupa tine, zi de zi?
Dar cum ar fi sa o porti… in jurul gatului?

Mr. T a reusit performanta asta in anii 80. Tot aurul de la gatul, urechile si degetele lui cantarea cam 18 kilograme. Adica 140.000 de dolari la vremea aceea. A renuntat la a mai purta atata greutate o data cu inaintarea in varsta. In plus, a declarat ca nu i se pare “fair play” ca cineva sa-si etaleze opulenta in fata unor napastuiti, carora uraganul Katrina le-a luat din fata ochilor agoniseala de-o viata.

NEW YORK, NY – MAY 17: Mr. T
attends Mr. T And Nik Wallenda Celebrate National Amazing Month at Flatiron Plaza on May 17, 2016 in New York City. (Photo by Brad Barket/Getty Images)

Primul sau lant l-a costat 143 de dolari. Apoi si-a mai luat unul, un inel, un cercel si tot asa. Deci nu dintr-o data si-a pus 18 kile in jurul gatului si hai la plimbare.
Mr. T declara ca “poporul meu a fost sclav, incatusat in lanturi. Am tranformat lanturile sclaviei in lanturi de aur. Sunt tot sclav, doar ca acum pretul meu e mai mare.

Ganditi-va ca zilnic vedem un fel de mini-eroi. Care cara dupa ei greutati la fel de mari. De exemplu, eu as fi unul dintre ei. Car dupa mine aproximativ 30 de kilograme de surplus. Numai ca nu e aur ci grasime. Hai sa-i zicem pe nume, osanza.

Nu, nu ma simt bine in pielea mea, nu am texte de genul “cine ma place ma place-asa“. Astea sunt scorneli ale unui supraponderal prea lenes sa faca miscare. E un cerc vicios. Nu faci miscare, te ingrasi si ti se pare din ce in ce mai greu sa faci miscare.

Asa ca mi-am pus in minte ceva. La fiecate kilogram dat jos, sa pun pe mine (sau in pusculita) 2 grame de aur. Deci 300 lei. Nu e o avere. Presupun ca pot pune de-o parte un gram de aur lunar, in timp ce dau jos un kilogram.
Evident, un gand frumos, voi primi numai felicitari, urari de bine si pupaturi. Insa, e cale lunga pana departe.

Trebuie s-o iau usor. Mersul la sala la un gras e o prostie. Mai dai si bani degeaba, ca sa alergi intre 4 pereti pe o banda rulanta, in miros de transpiratie. Da, foarte inteligenta treaba. Aia de alearga in parc, in aer curat sunt niste tampiti… daca ii musca vreun caine?

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Duck-face

Toată lumea ştie de duck-face. Că le vedeţi pe nişte piţipoance în cluburi, pe stradă, făcându-şi poze în baie (de...

Rugaminte

Cum eu nici nu m-am calificat la concursul groparului, va rog pe voi dragi spanacei sa bagati cate un vot...

Am făcut baie cu-n Sony Xperia Z

Am făcut baie cu un Xperia Z inteligent, deoarece l-am avut în teste o săptămână. Așa inteligent era încât în...

Close