Ai un party, dar n-ai stil? Te ajută Stailer, stai chill!

Când te aștepți mai puțin te invită cineva ba la o nuntă, ba la un botez, ba la o petrecere tematică. Nu-i așa că e enervant când nu te anunță din timp și tu n-ai nici o programare făcută, măcar pentru o coafură? Cu machiajul mai faci tu ceva, dar buclele tale se pleoștesc de cum ieși din bloc. Ca să îți faci o programare știi că trebuie să suni cu milenii înainte. Ei bine, nici chiar, dar în aceeași zi să găsești un salon disponibil e direct proporțional cu găsirea jumătății tale. Totuși, dacă-ți vine să crezi, există ceva ce te poate ajuta în a obține o programare oricând vrei tu și anume Stailer. Iată ce trebuie să știi.

Stailer – platforma ce va deveni indispensabilă rutinii tale

Cu Stailer găsești în orașul tău lista cu stiliștii mereu pregătiți să te primească pe scaunul lor ca să fii tratată ca o regină. Cu un simplu search accesând www.stailer.ro, folosind filtrele de căutare precum data și ora, serviciul de hair & beauty dorit, locația și genul tău, platforma îți afișează în câteva clipe lista cu saloanele unde poți să ai parte de răsfățul mult dorit. Sunt înscrise în acest univers saloane din Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București, dar sunt planuri de extindere și către alte orașe importante.

Coco Chanel spunea că o femeie care își tunde părul e pe cale să își schimbe viața și la fel este și în cazul în care îți schimbi nuanța. Pe lângă faptul că vei arăta trăsnet, bărbații leșinând pe lângă tine, schimbările acestea au și efect terapeutic. Parcă altfel arată o tunsoare sau o vopsea după o despărțire proaspătă. Îți dă un boost încrederii în sine și simți că poți cuceri lumea. Dacă ești în căutarea unui salon chiar astăzi, vezi aici unde te poti decolora si vopsi in Cluj, de exemplu.

Ce alte beneficii mai are utilizarea platformei

Stailer este complet gratuit, atât pentru efectuat programări, cât și în cazul anulării acestora în caz de nu mai poți ajunge. Nu mai trebuie să porți conversații stânjenitoare la telefon cu stilistul pentru a explica de ce nu mai vii. Nu ai nevoie neapărat de un cont ca să faci o programare, însă acesta te ajută cu mai multe lucruri. Acesta ține evidența locurilor ce le-ai frecventat, ca tu să știi unde să revii dacă ai fost mulțumită. Îți poate trimite chiar și remindere ale programărilor ca să fii mereu punctuală.

Stailer devine agenda și asistentul tău personal în materie de hair & beauty. Platforma poate fi utilizată atât de femei, cât și de către bărbații care nu-și doresc să arate ca și cum ar fi ieșit din peșteră. Fiecare salon în parte dispune de fotografii și informații utile precum prețuri, locație și durata unui serviciu, ca tu să iei decizia potrivită.

All jokes aside, Stailer este o inovație descrisă în 4 cuvinte – ușor, rapid, util, gratuit. Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi această lume. Pentru alte informații în legătură cu platforma scrie un email la adresa support@stailer.ro.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.