Alcoolemie record la un ceh

Titlul de “cel mai om bețivan dă pă planeta lu’ Pământ” îi revine unui ceh. Acesta, a fost internat în spital după ce-și luxase piciorul. Doctorii au observat că acesta abia putea să lege cuvintele și l-au întrebat ce-a băut. Răspunsul oricărui bețivan notoriu nu s-a lăsat așteptat. “O bere“. Însă când i s-a prelevat sânge în vederea alcoolemiei, s-a desperit un nou record mondial. 8.83 la mie alcool în sânge. Adică cu mult peste limita dintre viață și moarte, din spusele medicilor betivanologi de specialitate. Recordul precedent ii apartinea unui german care fusese depistat cu 7.67 la mie alcool in sange.

Omul, al carui nume nu a fost dezvaluit (din motive lesne de inteles – sa nu-i faca vreo vizita alti betivani din imprejurimi), are 41 de ani, iar ca meserie… culegator de ciuperci. Ma intreb daca a prins alcoolemia aia din bere, vin si alte bauturi “standardizate” sau a luat si ceva ciuperci cu cine stie ce efecte. Desi alea nu contin alcool.

Apropos, daca se poate face bautura din fel de fel de fructe fermentate, oare din ciuperci nu se poate obtine alcool? Sau chiar din ciuperci halucinogene. Ala alcool, efecte asemanatoare absintului de calitate 🙂

Vesti bune si pentru romani insa. Un adolescent de 16 ani din Iasi a ajuns la spital cu o alcoolemie de 4.2 la mie. Alte 2 femei din acelasi judet au ajuns in spital cu alcoolemii de 5.16 si 5.47 la mie. Cum ne aduc pe noi femeile pe locurile fruntase!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Câștigătorii I AM THE ROCKER!

Vă anunțam zilele trecute că am concurs. Dădeam 3 invitații duble la I am the rocker, un super festival de...

O facem în parc?

Data stelară: 14 februarie 2010 - Hai fă, mergem deseară în parc? - De ce? - Să ne… “jucăm”, de...

GREU DE INTELES, DAR SI MAI GREU DE ACCEPTAT!

Marturisec, si nu pentru prima data, ca niciodata n-am fost si, evident, nici nu sunt un xenofob. De cand ma...

Close