Allview P5 PRO, cel mai accesibil terminal 4G

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat smartphone-ul P5 PRO, cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate rețelele de telefonie din Romania.

P5 PRO este un smartphone Dual SIM care aduce beneficiile conectivității 4G mai aproape de utilizatorii cu bugete limitate, care se pot bucura astfel de viteze de download de până la 150Mbps. Este un terminal potrivit pentru activitățile de zi cu zi, dar și pentru divertisment, fiind compatibil cu toate rețelele 4G ale operatorilor locali de telefonie”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Allview-P5.PRO_

P5 PRO are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 5.1, Lollipop, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple.

P5 PRO are un design compact și datorită dimensiunilor și greutății sale reduse este ușor de utilizat cu o singură mână. Display-ul IPS LCD de 4,5 inch este perfect pentru a reda conținut foto-video în culori calde.

Pasionaților de fotografie P5 PRO le pune la dispoziție două camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emotionante sau selfie-uri haioase. Camera principală de 5MP este dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite să îmbunătățească fotografiile: HDR, înfrumusețare față sau fotografiere la semnul păcii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obține efectele dorite.

Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 15 ianuarie la prețul de 499 lei iar livrările vor începe din 11 februarie. Clienții care doresc să achiziționeze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei, dacă se înscriu până în 24 ianuarie în aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Allview Mobile.  http://bit.do/Voucher_P5PRO

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Un masaj senzual de neuitat!

Trebuie sarbatorit un moment important din viata de cuplu si nu stiti ce cadou sa faceti? De ce sa nu...

Allview lansează două tablete noi

Compania românească Allview a lansat oficial două noi tablete PC în ton cu cele mai recente cerințe tehnologice, menite să...

Ai tras la măsea la serviciu? Ba bine că nu!

În vremurile tulburi când eram paznic de aeroport, țin minte că-n fiecare zi ni se aducea aminte să nu venim...

Close