Allview lansează X2 Soul Style

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează smartphone-ul X2 Soul Style, un dispozitiv cu dotări atractive și preț accesibil.

Smartphone-ul X2 Soul Style se distinge prin eleganță, suplețe, putere și viteză. Sunt atribute pe care le identificăm zilnic în noi sau în jurul nostru și care, în final, ne definesc stilul. Am reunit toate aceste trăsături într-un singur terminal, conceput să satisfacă cele mai înalte exigențe,

a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Modelul lansat vine în două variante: cea standard, cu 2GB memorie RAM și varianta X2 Soul Style + care pune la dispoziție 3GB memorie RAM. Această caracteristică le va asigura utilizatorilor o experiență uimitoare în rularea aplicațiilor și în navigarea pe internet. Smartphone-ul X2 Soul Style plusează de asemenea la capitolul performanță grație procesorului Quad Core de 1,3GHz, soluției grafice Mali T720 și sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop.

X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM și unul Nano SIM. Utilizatorii săi se pot bucura de viteze de download de până la 150 Mbps datorită conexiunii 4G. Aceasta se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atât în standardul FDD cât și în cel TDD. (va funcționa 4G în rețeaua Digi Mobil).
x2 style

Liniile elegante care conturează telefonul X2 Soul Style atrag privirea ca un magnet. Designul slim este rezultatul utilizarii tehnologiei ONCELL cu ajutorul careia s-a încorporat touchscreen-ul în structura LCD-ului, grosimea dispozitivului fiind redusă astfel la 6,95 mm. Display-ul de 5” HD IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, un contrast remarcabil și culori captivante. Rafinamentul pe care-l inspiră X2 Soul Style se datorează și sticlei rezistente la zgârieturi Asahi Glass, care protejează atât ecranul cât și spatele telefonului. Sasiul realizat din aliaj de magneziu confera o rezistenta sporita la torsiune.

Camera principală de 13MP cu LED Flash are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Camera este dotată cu filtre antireflexie și UV, care permit capturarea imaginilor chiar și în condiții de iluminare scăzută. Stilul utilizatorilor X2 Soul Style se va reflecta cu siguranță în fotografiile realizate de camera frontală de 5 MP. X2 Soul Style fructifică latura creativă a utilizatorilor săi prin numeroase funcții ingenioase: Face beauty, Smile shot, Gesture shot, Picture in picture mode, Motion track, Slow Motion.

Fotografiile dar și înregistrările video Full HD pot fi păstrate în siguranță în memoria generoasă a smartphone-ului X2 Soul Style, care pune la dispoziție o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Card-ul microSD poate fi inserat în slotul microSIM al telefonului.

Prețul smartphone-ului X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achiziționat la pretul de 999 lei. Device-urile sunt disponibile pe bază de precomandă începand de la data de 17 noiembrie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
UNOR ROMANI LE PLACE…CIRCUL!

Cam așa înclini să crezi, după câte-auzi, citești ori vezi! Scapati din marasmul comunist, "mascat" ani de-a rândul de un...

Oțel, lemn sau plastic?

Mi-am dat seama de o chestie. Că noi nu mai facem lucrurile ca pe vremuri, trainice. De exemplu, la Dacia...

GLUME DIN… CARACAL!

Oraşul Caracal,despre care,de la un timp ,s-a tot scris si vorbit despre tot si despre toate,se numără printre puţinele localităţi...

Close