Alternativa perfecta la inelele de logodna cu diamante albe

Imortalizarea sentimentelor de iubire prin pietre pretioase este o traditie. Totusi, atunci cand vine vorba sa-ti declari intentiile fata de persoana iubita, marcand evenimentul prin oferirea in chip simbolic a unui inel de logodna, sunt mai multi factori de care trebuie tinut cont, pe langa taietura pietrei, de tip printesa sau smarald. Pentru multi, cel mai important este si bugetul alocat. Pana la urma, nu toata lumea isi permite sa investeasca sume exorbitante. Pe de alta parte, un desiderent major este si sa gasesti inelul potrivit, preferabil unul de calitate.

Diamantele albe, in afara de faptul ca reprezinta cele mai rezistente si puternice pietre dintre toate, constituie si o alegere clasica in ceea ce priveste inelele de logodna. In general, nimeni nu alege un inel de logodna cu diamante pentru functionalitate, ci pentru latura estetica. In ultima vreme, multe mirese aleg insa sa se “rupa” de traditie si opteaza pentru bijuterii ceva mai putin conventionale.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care cauta inele de logodna incrustate cu alte pietre decat diamante, Atcom monteaza pe benzile din aur galben, alb sau roz si cristale de zirconiu, o alternativa mai avantajoasa din punct de vedere al costurilor. De asemenea, mesterii din fabrica Atcom tintuiesc diamante negre, safire, rubine, smaralde si ametiste. Modelele de inele de logodna cu diverse pietre pretioase solitare iti taie rasuflarea, avand un design modern, plin de expresivitate si rafinament.

Un inel de logodna cu safir din aur alb, care mizeaza pe un design floral, poate fi o alegere inspirata pentru o viitoarei mireasa romantica, incurabil indragostita de natura si de frumos. In magazinul nostru de verighete si inele de logodna, puteti descoperi modele moderne si elegante, pentru orice preferinte!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Dulce de Leche, desertul de care te vei indragosti

Dupa cum probabil ti-a dat seama din titlu, Dulce de Leche este un desert ce are drept materie prima de...

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul

O expresie românească sună cam așa: "La pomul lăudat să nu te duci cu sacul". Bă te duci cu mâna...

Prin vizită la bunica

- Sărut mâna mamaie! - Cine e? Stai să iau ochelarii… Bătrâna se repezi după ochelarii ăia buni și deschise...

Close