Am nevoie de mouse!

Fraților, e groasă treaba! Am nevoie de mouse. După ani buni în care m-a slujit cu credință, bătrânul meu mouse vrea să se pensioneze.
Dă rateuri când mi-e lumea mai dragă. E un Logitech MX 1000.
Cel mai bun mouse pe care l-am avut vreodată. Ideea e că vreau altul. Am nevoie de altul adică. Partea nasoală e că-s foarte pretențios la mouse, mai ceva ca la încălțăminte.

Vreau să fie mare. Mare nene, cel puțin la fel de mare ca ăsta de-l am. 13 cm lungime, 4.5 înălțime și 8 lățime. Vreau să-mi pun palma pe el, nu să-l țin cu 2-3 degete ca pe ăla de laptop.
În rest nu mă interesează. Wireless sau nu, firmă, culoare, DPI. Și să nu depășească pragul moral de 100 RON. Și încă două chestii foarte importante. Să fie greu, peste 130 de grame, și dacă e wireless, să se încarce de la stand. Nu cu acumulatori de-i schimb eu. Să-l pun la încărcat ca p-ăsta al meu și e ok.

Am văzut destule modele, însă nu erau pe stoc. Și nu pot vedea cum funcționează unul fără să desigilez pachetul. Asta dacă ar fi pe stoc, evident.

Găsisem vreo 20 de modele, însă niciunul nu era liber pentru mine.

Fază asemănătoare am pățit-o cu tastatura. Dar până la urmă am găsit o tastatură superbă, pe care o recomand oricui, A4tech X7. Mulțumesc cojo.ro!

Bine, mousele să n-are forme de mașini sau mai știu eu ce, șoarece cu butoanele pe urechi. Să arate a mouse, configurat pentru mâna dreaptă. cu forme speciale pt. degetul mare. Astfel încât să nu-mi îngreuneze la folosire. De exemplu, dacă folosesc o zi un mouse mic, mi se blochează degetele. Inelarul și degetul mic rămân anchilozate. A naibii de hazlie faza asta…

Ajutați-mă cu un sfat ceva. Ce să-mi iau? Dacă se poate cu linkuri ceva v-aș fi recunoscător.

Cu mulțumiri!

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DE LA TIPARE VERBALE, LA AMUZAMENT!

,,Cuvintele sunt preludiul faptelor" - Mihail Drumes, iar Confucius - le considera drept vocea "inimii"! De la un timp auzim...

TRANSILVANIA VA FI LEGATA, PRIN AUTOSTRADA, NU DE BUCURESTI CI DE BUDAPESTA!? – partea 4

Cum am promis, vom relua astazi (cu un nou episod) serialul ,,Despre istoria Transilvaniei". De aceasta data, doresc sa va...

Cel mai scump burger din lume costă cât o mașină!

Ai da 1400 de euro pe un burger? Atât costă cel mai scump burger din lume, numit Glamburger. Acesta a...

Close