Antonia, bărba-su italian, pruncul și scandalul

antoAm văzut la TV acum alt scandal pe tema “cine va avea copilul“. Cântăreță română și soțul italian. În cazul de față e vorba de Antonia. Știu, gagica trece prin clipe grele, deoarece s-ar putea să-și piardă tutela. Însă, din punct de vedere legal (!), copila e a lui bărba-su.
De ce zic asta? Antonia s-a certat cu bărba-su și au băgat divorț. Ea e română, ăla e italian. Împreună au o copilă. Fetița este, MARE ATENȚIE, italiancă.
Asta deoarece orice copil se naște dintr-un italian, german, olandez, austriac, francez etc, pe pământul acelei țări, iar tatăl recunoaște copilul ca fiind al său, nou născutul va primi automat cetățenia țării în care s-a născut (de fapt primește cetățenia tatălui).
Știam că-n Austia, acum câțiva ani era faza că dacă un cuplu de imigranți face un copil acolo, copilul va avea cetățenie austriacă.

Așadar, pe Antonia o înțeleg că plânge după copil, dar îl înțeleg și pe fostul soț. E fata lui, e de naționalitatea lui. Din punct de vedere legal, va avea câștig de cauză. Că-i greșit din punct de vedere moral, copilul în vârstă de doar 4 ani să fie luat de lângă maică-sa, total de acord.

Dar, dacă italianul (care, dacă nu se găsesc probe că ar fi fost un părinte denaturat, poze cu el trăgând cocaină de pe fundul unui transsexual, injectat în venă, afaceri cu mafia etc) va avea câștig de cauză, iar copila va fi obligată prin lege să trăiască cu tatăl ei până la 18 ani, sau până la moartea lui ta-su și-a părinților lui.

Dacă Antonia se hotărăște să-i arunce în aer părinții și pe el să-l “scape” cu pantofi de ciment pe fundul mării, atunci copila îi va reveni ei. Cu cetățenie italiană cu tot!

Și asta e discuția pe acest subiect. Tatăl de-o naționalitate, recunoaște copilul, atunci pruncul va avea cetățenia tatălui. Bașca pondere enormă la un eventual divorț.
Însă văd că tare e la modă acum divorțul. cum acum 7 ani era la modă să te însori (au fost sute de nunți atunci), de vreo 4 ani e la modă să divorțezi. Din varii motive.

Să-i ținem pumnii Antoniei?
Sursă poză: Urban.ro

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Rockeri din toată țara, hai la Măgura Wave!

Mare concert rock în august. Zilele de 26, 27 și 28 vor fi zguduite de 12 ore de muzică live....

Nu te juca cu mâncarea!

Ce vi s-a spus întotdeauna? - Nu traversa pe roșu! - Învață! - Nu te juca cu mâncarea! Pe roșu...

CIA – sunt român

CIA a scos o nouă melodie, numită "Sunt român". Deja e pe repeat a cincea oară. O melodie mai mult...

Close