Anul ăsta, Moș Crăciun vine de la Namebox!

V-am mai spus în câteva rânduri despre Namebox. Firma care m-a ajutat cel mai mult pe partea de hosting. Servicii foarte OK, prețuri la fel, iar departamentul tehnic… jos pălăria!
Una e să dai mail la 3 jumate dimineața că nu-ți merge ceva și să primești răspuns a doua zi spre dimineață că s-a primit solicitarea ta și se rezolvă în câteva ore, alta e să primești soluționarea problemei în 3 minute!

Apoi prețurile sunt mici. Asta însă nu face rabat la calitate. Are pingul de maxim 3 ms. Dau ping din 2 în d2 zile, numai ca să fiu sigur. Niciodată nu le-au picat serverele. Când au avut de schimbat ceva, au dat mail cu scuze, “în data de x, între orele 1 și 3 vom face update, s-ar putea ca site-ul dvs. să nu funcționeze la parametrii normali.

Adică, au făcut update la server în timpul nopții, ca să nu deranjeze mulți cititori. Am stat cu pingul pornit atunci, să văd ce și cum. De la ora 1:20 până la 1:44 a mers mai greu. Se încărca ca de pe dial-up, dar se încărca. Apoi a revenit totul la normal. Păi mai arătați-mi mie firmă din România care să rezolve treaba așa repede. Nu-mi spuneți de mari firme, unde au televiziunile site-urile hostate. Acolo un hosting de sub 10.000 unici lunar te costă 3 euro. Adică dai 100 dacă ai peste 10.000 de unici pe zi.
domeniiweb
Namebox nu m-a dezamăgit niciodată. Am și acum pachet de la ei pe un blog. Pachet care-a trebuit modificat deoarece aveam peste 1000 de unici pe zi. Inițial mi s-a spus că trebuie plătit în câteva zile. A trecut o săptămână și încă nu l-am plătit. Abia a venit prima notificare de plată. Deci luni dacă fac plata, totul va fi OK.

În consecință, ori că aveți un blog, ori o afacere, puteți apela cu încredere la NameBox.

Și tot pentru bloggeri, NameBox vine și cu un concurs atractiv. Detalii despre el la FlorescuLucian

Premiile sunt :

  • Premiul 1: 1 x iPod Shuffle 2 GB
  • Premiul 2: 1 x Domeniu .ro + Găzduire Advanced SSD
  • Premiul 3: 1 x Domeniu .com + Găzduire Beginner

Spanacul recomandă NameBox!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.