Apartamentul mult visat in orasul Suceava

Ti s-a marit de curand familia si vechiul apartament nu iti mai este suficient?

Atunci in mod sigur esti in cautarea unui apartament mai mare, de 3 camere poate, in inima Moldovei, in Suceava.

Piata imobiliara din aceasta zona nu este una dintre cele mai mari din tara, iar ofertele de apartamente de 3 camere Suceva nu sunt foarte multe disponibile, asa ca trebuie sa te gandesti de la inceput ce doresti sa cumperi, in ce zone si la ce preturi, dar si daca doriti un apartament noi sau unul situate intr-un bloc vechi.

Cel mai bine este sa incepi cautarea apeland la un un site specializat pe anunturi imobiliare, unde poti gasi ceea ce doresti doar din 2-3 clickuri. Sau poti tasta pe Google de exemplu “apartmente noi Suceava” si vei gasi imediat oferte de vanzare disponibile online.

Desi a fost grav afectata de criza ade acum cativa ani, piata de apartamente Suceava se pare ca si-a revenit si acum se construieste din ce in ce mai mult, apar noi ansambluri rezidentiale noi, locuintele tinzand sa se extinda catre zonele periferice.

Daca inainte cu cativa ani niciun dezvoltator imobiliar nu mai construia decat cu baniu luati in avans de la viitorii cumparatori de apartamente din Suceava, acum mai intai apar blocurile, sunt finalizate, si dupa asta sunt puse pe piata spre vanzare.

Se construiesc mai ales apartamente de 3 camere Suceava, mai spatioase si cu imbunatatiri de actualitate, care vin sa concureze serios cu vechile apartamente din Suceava, construite in timpul comunismului, si care nu mai corespund din niciun punct de vedere cu cerinetele imobiliare actuale.

Deci, cateva sfaturi de final pentru cumparatorul de apartamente in Suceava, cauta un apartament nou construit, cu un pret echitabil, avand o comunitate selecta de vecini, modern si sigur!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Distracția din Cipru

Prima parte A doua zi după distracția din Cipru, ne-am trezit tot dimineața. La 8 s-a dat adunarea în holul...

Ingrijirea vacilor pe timp de iarna

Se instaleaza sezonul rece si o data cu acesta intervin alte griji ale fermierilor. Se schimba modul in care se...

Conflicte în alegerea vestimentației copilului

Încă din fragedă pruncie, copilul este atras de unele lucruri, iar pe altele le detestă. Țin minte că un coleg...

Close