Apocalipsa zombie, aproape de adevar?

Nu demult faceam misto de niste afirmatii ale unuia, care, la momentul acela, pareau niste gogomanii mai mari decat Casa Scanteii.

Asta pana am vazut efectele medicamentului (conform Google) “Alfa-pirolidinopentiofenon“, care este acelesi lucru cu drogul Flakka.
Oamenii care consuma acest drog extrem de ieftin (5 dolari per doza), o iau complet razna si se transforma in niste adevarati zombie, efecte pe care le puteti vedea in filmuletul de mai jos.

Ceea ce este si mai periculos este faptul ca unii consumatori de flakka au atacat si au ucis oameni, muscandu-i, apoi mancand parti din acestia. Care e diferenta intre un asemenea caz de canibalism si un zombie? Faptul ca poate reveni la normal dupa un anume timp petrecut linistit, pana efectul drogului se diminueaza? si ca un zombie este mort, fara functii vitale, iar un drogat respira, ii bate inima si… musca oamenii pe strada?

Desigur, efectele sunt oarecum minime, doar cateva cazuri au fost mediatizate in mass-media. Si cu ocazia asta, sa discut despre o foarte mare posibilitate. Un zombie modern, plin de flakka, isi mai baga in gura vreo 2-3 doze si le mesteca. In nebunia lui, musca o persoana nevinovata, puternic, pana la sange. Flakka din gura drogatului se transfera in fluxul sanguin al victimei, “transformand-o” in zombie.

Desigur, extrem de slabe sansele, insa exista. Si sincer sa fiu, parca nici n-as sta in proximitatea unui asemenea drogat, chit ca sunt in autobuz, iar ala afara, se izbeste de parbriz.

Da, cazul ca un drogat sa te muste este extrem de mic. Dar daca poti lua drogul fara sa vrei? Ca de exemplu, o arma chimica. Si-asa e aerul plin de chestii nocive. Niste flakka eliberata in atmosfera ar “transforma” o mare zona (un oras) in cateva ore.

Luand in considerare cele de mai sus, vi se mai pare o asa porcarie ideea de “apocalipsa zombie“?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Nu există cireşe stricate!

Nu, cel puţin pentru mine nu există. Pot exista cele necoapte... Dar stricate în niciun caz. - Nu vezi că...

Cum alegi facultatea pe care o vei urma?

Cel puțin jumătate dintre studenții din anul 1 abandonează studiile universitare după doar câteva luni, fiind nemulțumiți de alegerea făcută....

Aer proaspat si confort

Wolf Heitztechnick, unul din cei mai importanti producatori de echipamente complexe pentru incalzire, ventilatie si climatizare, continua sa isi extinda...

Close