Ar trebui să redevenim copii

Cred că nu greșesc spunând că cei mici sunt cei mai frumoși oameni. Ei nu mint, au sufletul curat și nu știu să se ascundă după cuvinte. Însă realitatea nu-i ca poveștile pentru ei. Copiii cresc și, în cele din urmă, devin ca mine și ca tine. Dar măcar o singură zi pe an, la începutul lui Cireșar, ar trebui să redevenim copii, să ne putem bucura de lucruri mărunte, ca o acadea sau o jucărie nouă.

Uneori, soția mea și cu mine redevenim copii. După ce odrasla noastră adorme, în ajunul zilei de 1 Iunie, scoatem la iveală jucăriile pe care le cumpăraserăm din timp și le ascunseserăm de privirile piciului nostru. Le pregătim pentru a deveni cadouri. Însă până să le împachetăm și să le punem fundiță, ne jucăm puțin cu ele. Noi, adulții casei, o facem cu un soi de îndârjire proprie adulților și, la un moment dat, ne apucă râsul, fiindcă suntem ridicoli, nu mai știm să ne bucurăm de jucării. Și atunci se risipește stânjeneala și redevenim copii.

După ce obosim, strângem jucăriile, le împachetăm frumos și le lăsăm la îndemână, pentru a le face cadou copilului nostru. Și ne culcam fiindcă, a doua zi, trebuia să ne reluăm treburile importante de oameni mari. Dar urmează să ne bucurăm de plăcerea piciului nostru, fericit că primește acele flecuștețe. Pentru bucuria lui am ajuns până în raiul copiilor, raionul de jucării al magazinului Dwyn Shop, și am adus acasă un strop din paradis.

Producătorii prezenți în categoria de produse Jucării copii, bebe sunt: Altabebe, AMAZONAS, Avent, Baby design, BebeduE, BloomingBath, Brainstorm Toys,  BRITAX,  Capetan, CARRERA, Carter’s, D-Link, Disney, Disney Eurasia, Educa, Eurasia, Ferrari, Garlando, GOLDEN BEAR, Halilit, Henry Hugglemonster, iBert, IMC, JINX, Kiddieland, KOO-DI, Laica, Larsen, LEGO®, Lorelli, Lulabi, MAGIC BOX, MomKi, Maisto, MINILAND,  MINIONS, MONDO, Mpman, Natural History Museum, NUVITA, Other, Philips, PLACEMATIX, Plebani, PurFlo, Ravensburger, Seven, Shnuggle, Tactic sport, The Original Glowstars Company, TREFL, U-GROW, Usborne, Vital Baby, Vivamax, VIVID, Vtech, WeeRide, Womar, World Alive.

Sigur, multe dintre branduri sunt foarte cunoscute, dar pe copii nu-i pre interesează. Aceste produse pot fi cadouri de 1 Iunie foarte potrivite. Între acestea se găsesc extrem de multe jucării de interior și exterior, articole pentru hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte, sisteme de siguranță, articole pentru transport, produse de igienă și îngrijire, articole pentru camera copilului, produse de maternitate, dar și cărți pentru copii.

Și dacă tot am ajuns la acest capitol, vă recomand să achiziționați și voi mai ales carti Usborne pentru copii, fiindcă sunt frumoase, distractive, dar și educative./ Astfel, cei mici pot deprinde ușor și plăcut noțiuni de limba engleză. Ce bine ar fi fost dacă am fi beneficiat și noi de astfel de cărți în copilărie. Cu siguranță, am fi știut mai bine engleza.

Dintre sutele de modele de jucării de la Dwyn Shop se disting așa-zisele cărămizi LEGO. Acestea sunt destinate copiilor având vârsta cuprinsă între un an și jumătate și 14 ani! Ar fi bine să le povestiți copiilor faptul că ele au fost inventate de un tâmplar danez prin 1932, dar au început să se fabrice din plastic abia 15 ani mai târziu. Au devenit unele dintre cele mai iubite jucării din lume.

Caramizile LEGO nu s-au demodat, fiind foarte apreciate de toți micii constructori, chiar și de acei copii care sunt mai interesați să distrugă, decât de construirea propriu-zisă. Sunt divers colorate și pot fi îmbinate ușor în nenumărate feluri, rezultând o mulțime de construcții, acestea dezvoltând prin joc creativitatea celor mici.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CE SI CAT STIM DESPRE CREIER?….

Din cate se stie, creierul este un lucru atât de măreț și tainic, ba chiar vital, pe care noi ,...

Turing Phone – primul telefon din metal lichid

La prima vedere, acest Turing Phone este parcă luat din filmele SF. Însă dacă mai auzim despre materialul din care este...

De la sport la… capete sparte!

"Există o vreme când rațiunea trebuie lăsată de-o parte și trebuie să te lupți cu pumnii". Văd că zicala asta...

Close