Așa parchezi mă porcule?

Dacă ai BMW sau Mercedes, poți parca unde vrei tu. Ești un ciumeg și absolut toată lumea se va pleca umilă în fața ta. Ești stăpânul lumii și nimeni nu va avea îndrăzneala nesimțită să ți se pună în cale.
Sau cel puțin așa s-a gândit porcul care conduce mașina de mai jos…

IMAG3534

IMAG3540

Într-o vreme patrulau mașinile de poliție prin intersecție ca la ei acasă. Le dădeau amenzi taximetriștilor parcați acolo “ilegal“. Tare aș vrea să văd un milițian cum dă amendă vreunui stăpân d-ăsta de Mercedes care parchează unde și cum vrea el, de parcă ar fi buricul pământului. Dar, la noi poliția e umilă. Îi scuipă și dă cu mașina peste ei vreo pițipoancă cu tupeu de și-o trage cu un interlop gras, slinos și țigănos.

Aș vrea să văd și la noi poliția că are drepturi ca-n America.
– Stai în mașină, mâinile pe volan la 10 și 10, privirea înainte, miști când îți zic.

Ai noștri sunt speriați de bombe. Am văzut abia vreo doi care au avut “tupeul incredibil” de a-și face meseria. Nu a vrut cocalarul să-i arate actele? Dă-l jos din mașină în șuturi. Pune-i cătușele și arestează-l.

Însă nu toți pot face asta. Știu cazuri în care nu se mai opresc bolizii de sute de cai putere sau mașinile de teren cu geamuri fumurii. Deoarece le e frică să nu oprească vreun pui de parlamentar.
Nu știu dacă vom scăpa vreodată de asta. De mentalitatea de șpăgari.
Dacă n-ar mai exista corupție, sau ar fi la un nivel scăzut, atunci am avea și noi fair-play în trafic. Și mult, mult mai puține accidente.

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Trailer oficial Strada Cloverfield 10

Iată un film care promite mult, Strada Cloverfield 10. Acesta se anunță a fi o continuare a Cloverfield, din 2008....

A MAI DISPĂRUT…O STEA! ULTIMUL STRIGAT AL CCA- ULUI!

A dispărut dintre noi o figura emblematică a clubului Steaua : Ion Voinescu, portarul legendar al Stelei! Vestea a fost...

Cumpararea unui ceas

Documentarea despre un anumit ceas este foarte importanta pentru ca in functie de ceea ce veti citi, veti putea stabili...

Close