Așadar, vă mai luați iPhone?

Azi, ca niciodată, am reușit să urmăresc câteva minute din știri. Și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut reportajul cu Apple. Anume că, în ultimii ani, cu fiecare update care se lăuda că-ți face telefonul din ce în ce mai inteligent și că vei putea lua legătura cu extratereștii, fiecare utilizator de iPhone era mințit. Telefoanele deveneau mai lente, se blocau mai des, pierdeau date și alte nebunii.

Și de aceea, la scurt timp după un “update major“, apărea un nou model de iPhone, mai scump. Și-au vrut să vadă până unde se duce “acapararea” populației, când au scos mufa de căști. Au trecut peste acest neajuns majoritatea utilizatorilor, mergând pe principiul:
– Coa’, e iPhone, nu-i de nasul tău, ăsta bate orice Android…

Nu am fost niciodată un fan Apple sau iPhone și nu m-am ferit să-mi exprim public părerea. Cum, la fel de deschis am afirmat și că nu m-ar deranja să am un iPhone 7. Asta după ce l-am butonat și mi-a plăcut cum se mișca. Apropos, numai mie mi se pare că majoritatea telefoanelor pe care le vezi în vitrine se mișcă mult mai rapid în aplicații și poze decât aparatul pe care-l primești când îl cumperi, chiar și nou fiind?

Nu știu câți utilizatori va pierde Apple după afirmația asta publică, însă la cum sunt de ahtiați după produse utilizatorii, nu cred că va mai conta prea mult chestia asta. Știrea o puteți citi aici.

Însă nu cred că doar Apple face asemenea “măgării“. De exempolu, Note 3 și note 4, pe vremuri vârfuri are tehnologiei de la Samsung, au prostul obicei de-a se strica “din senin” după 3-4 ani. Asta după eșecul cu Note 7. Și eu am început să mă arăt nemulțumit de Note 4. La un singur joc (recunosc, din vreo 20 instalate), se blochează, apooi se restartează. Plus mici “agățări” ale sistemului de operare, destul de rare. M-am uitat în ofertele de pe piață și parcă nu aș mai lua un samsung, ci un Huawei.

Rămâne de văzut ce și cum, oricum achiziționarea unui nou telefon este o treabă pe care o văd și o sper cât mai îndepărtată în viitorul acestui an. Până atunci, voi instala alte ROM-uri pentru note 4, am găsit câteva drăguțe, care, pe foaie, promit marea cu sarea. Și-n caz că nu merg niciunul ca acesta “de fabrică”, îl pot reinstala de la zero pe cel original. Și sper că următoarele “probleme” să fie și ele îndepărtate. Dacă tot facem câte un reinstall de Windows o dată la 2-3 ani, la telefon de ce n-am face?

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Şerpălău

Ionel avea încă vârstă fragedă, când începuse să iasă de nebun pe uliţă. Voia şi el să se joace cu...

Oppo a prezentat două smartphoneuri de top

Oppo nu se dezminte și începe să sufle în ceafa celor de la Lenovo, Meizu sau chiar Samsung. Producătorul din...

E atât de cald încât…

În perioada asta e atât de cald încât: - aș prefera să stau într-un marsupiu de cangur gripat, în mijlocul...

Close