ASTAZI OARE, CE VA FI?!…

Este fireasca intrebare ce si-au pus-o si si-o pun,zecile(poate chiar sutele)de mii de romani din tara si diaspora ,referindu-se la manifestarile de protest,din intreaga tara,prilejuite de implinirea unui an de la acel adevarat masacru declansat de jandarii ce pareau drogati ,dar si sigur indrumati de PSD!Spre Capitala,din cate am aflat, vor pleca numai dintr-o localitate moldava zece mașini pline. ,,Mergem la miting pe sistemulcar sharing. Doar eu mai am un loc liber în mașină, dar se va ocupa pe drum. Avem și un motociclist”,zâmbește doamna D.S.una dintre cei care au fost și anul trecut în Piața Victoriei. Și spune ,cum precizeaza Republica .ro,că nu o să uite nimic. Pleacă la București cu masca de gaze dată de un străin ,atunci pe 10 august 2018,in ziua masacrului. „Cea mai puternică amintire este cea când au primit ordinul de atac, când mulțimea s-a panicat, au început să alerge în toate părțile, era haos. Eram gazați, nu vedeam, încercam să nu cad, să,,nu vină peste mine să mă strivească mulțimea care alerga. A fost o imagine de coșmar. Eram în dreptul parcului Antipa, zonă în care s-a îndreptat lumea încercând să scape de grenade și de gaze”, își amintește D. S.
Unii dintre ieșenii care au fost anul trecut,acum au renunțat . De teamă. Alții ,precum Unii dintre ieșenii care au fost anul trecut, au renunțat anul acesta. De teamă. Mai ales mamele. Alții își asumă repetarea coșmarului de de anul trecut. „Ne-am pregătit și fizic și psihic. Suntem sub influența a ceea ce s-a întâmplat anul trecut,când am fost gazați și bătuți. Toți de aici am pățit acest lucru. Vrem să le arătăm că nu ne este frică de ceeace ar urma să se întâmple. Probabil că ar putea să urmeze o nouă repriză. O să continuăm lupta împotriv agrupării mafiote PSD-ALDE-UDMR. Știu că fiecare luptă de-a noastră nu este în zadar și în total fiecare omcare duce lupta împotriva lor contribuie la erodarea lor”, povestește ,tot pe ,,Republica .ro”,Anca A. ,, A trecut un an și iata,România nu s-a resetat. Guvernanții nu au înțeles nimic. Nu au înțeles că cetățenii au drepturi, ar trebui să fie principalii beneficiari ai acestui stat. Mergem la București. Vom fi suficient de mulți.

Trebuie să înțeleagă că nu se mai poate așa ceva și trebuie să schimbăm ceva în țara noastra”,declara si dl.Ionel Apostol, de ,,Împreună pentru A8″.Asemena declaratii revoltatoare s-au facut cu sutele ,chiar si cu miile.Oameni simpli,tineri si varstnici,de toate etniile si categoriile sociale ,si-au propus sa participe la manifestatiile de protest care vor avea loc astazi.In Capitala,la Brasov si Cluj,Arad si Timisoara,peste tot,inintreaga tara.Ce si cum va fi,vom vedea si auzi.Ramaneti pe receptie!….

Asa a fost anul trecut:


Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CINCI MINERALE ESENTIALE ORGANISMULUI UMAN!

Le stiati? Daca nu, vi le spun eu, atat din cele stiute cat si din noutatile aflate recent de pe...

Chirurgia estetică pentru bărbați

Astăzi vă voi vorbi, printre altele, despre implanturi pectorale și ginecomastie. Unii bărbaţi nu pot obţine forma muşchilor pectorali pe...

Joker

Am terminat de văzut Joker. Nu e deloc atââââât de violent după cum spuneau nu știu ce "ofensați". Adică luați...

Close