Atuurile unei librarii online

 Spre deosebire de libraria obisnuita, libraria online poate fi accesata la orice ora din zi si din noapte pentru alegerea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

De la domiciliu, marfa poate fi studiata cu atentie, poti sta ore intregi sau chiar zile in fata unei carti sau al unui joc, inainte de a te decide. Timpul de gandire este mult mai permisiv in mediul online decat in cel real.

Deliberarile pot tine zile intregi fiindca si produsele sunt numeroase. Cartile sunt impartite pe categorii, iar pentru fiecare grupa exista un numar generos de titluri. Numai cateva exemple:

-publicistica si eseuri 220 de  exemplare

-religie si spiritualitate 191

-istorie 321

-diete si fitness 81

-arta si design 59

-lecturi motivationale 458

-beletristica 2929

-carti in limbi straine 708

-carti de colorat pentru adulti 114

-pentru copii 2385

-de gastronomie 116

Oferta de boardgames are 158 de produse la vanzare.

Battle Sheep se vinde foarte bine fiindca a fost premiat in multe tari. Poate fi jucat de la 7-99 de ani, cu 2-4 jucatori, timp de 15 minute. Oitele, conduse de jucatori, pornesc in cucerirea noilor pasuni. La sfarsitul jocului castiga turma care are cea mai mare suprafata de pasune.

Jocul deprinde copilul cu responsabilitatea pe care o are fata de universul gazelor si animalelor si fata de mediul inconjurator. Costa 129 de lei si este livrat si impachetat gratuit.

Jocul Quixo Clasic este X si 0 in vrianta imbunatatita: cu numar mai mare de cuburi; 5 in loc de patru. Jocul clasic se juca pe hartie, acesta pe cuburi din lemn. Castiga jucatorul care ralizeaza primul o linie orizontala, diagonala sau verticala din cuburi care au acelasi semn. Jocul determina punerea la punct a unei stategii si asumarea riscului unei decizii.

Varsta jucatoilor poate fi variata, de la 6 la 99 de ani, iar durata jocului de 15 minute.

Jocul Quoridor clasic inlocuieste soriceii cu oamenii. Sarcina jucatorilor este de a ajunge in coltul opus celui din care pleaca evitand barierele. Cei 4 pioni din lemn au de trecut peste 20 de bariere.

Comanda achitata poate fi plasata direct pe numele persoanei pe care dorim sa o surprindem pentru ca efectl gesului sa fie coplesitor.

De regula de Craciun sau de ziua lor, copii scotocesc toata casa pentru a gasi cadoul pentru ei. Comandand jucariile online, acest lucru este evitat, fiindca ele pot sosi exact in ziua in care sunt oferite.

Un alt avantaj este acela ca oamenii aflati in criza de timp, sunt salvati de librariile online fiindca nu mai trebuie sa iasa in oras sa comade un cadou.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.