Uite vaca dracului hrănește câinele. Dăm cu mașina peste ea! Sau cum B-833-SSG e număr de criminal!

“- Uite vaca dracu, dă de mâncare la câine! Ia să dau eu cu mașina peste ea, să moară! Fac un bine societății!”
Sau cel puțin așa gândea un cretin astăzi când era cât pe ce să dea cu mașina (Dacia Duster B-833-SSG) peste Vanessa.
Mai jos avem exact vorbele fetei, nemodificate!

DECI TREMUR!!!…de furie, de soc, de neputinta si dinti scrasniti!!
Abia reusesc sa tastez, inca sub imperiul socului emotional petrecut acum maxim 15 minute in zona Sos Iancului-Pantelimon, zona unde imi am eu biroul
Am plecat la Mega Image, dupa cumparaturi. Magazinul e situat pe sos Pantelimon, cam la 10 min distanta de firma.
Am cumparat paine si suc si ma intorceam pe trotuarul de pe partea opusa magazinului. In dreptul statiei de autobuze, pana in benzinarie, o catea flamanda, care avea si pui pe undeva, se ia dupa mine cersind de mancare. Simt cum mi se frange sufletul, dar nu am decat paine si desi aveam indoieli ca va manca, rup o bucata si i-o intind. Catelusa o ia, o inghite din doua imbucaturi si isi continua drumul dupa mine. Ii mai rup o bucata si ma opresc, asteptand sa termine ca sa ii mai dau. In acel moment, un “domn” bine imbracat, in etate de vreo 50 de ani, se indrepta spre masina personala, o dacia Duster parcata langa statie si din mers, ma apostrofeaza: “o sa platesti amenda tu!

Ma uita la el usor buimaca, fara sa fac pe moment conexiunea sinapselor sa si pricep ce a vrut sa spuna, pur si simplu am avut senzatia ca o spunea ca o forma de ironie, nicidecum ca vorbea serios, dar nedumerirea mi-a fost repede spulberata de tirada de insulte si amenintari proferate de “domnul” cu evidente probleme mentale. Cum nu sunt genul sa tac sau sa nu iau atitudine cand sunt atacata in vreun fel, incercand sa imi stapanesc furia ce imi inunda deja fiecare coltisor din creier, il intreb care e problema dumnealui. Asta a fost de-ajuns sa straneasca paranoia furibunda a personajului, care, se urca in graba la volan si intra brusc in marsarier, cat pe ce sa loveasca catelusa. Efectiv m-am innecat sub socul surprizei, iar gestul nebunului a atras si atentia celor din statie. Infuriata maxim deja, lovesc spatele masinii cu piciorul si ma intind sa trag catelusa aflata pe punctul de a fi lovita. Speriata si buimaca, in loc sa se departeze, nimerise exact sub masina, in tipetele de groaza ale asistentei. Apuc sa trag cateaua de sub masina si innebunita, lovesc cu pumnul in geamul portierei stanga, cerandu-i nenorocitului batran sa opreasca. Opreste si…pur si simplu se indreapta spre mine hotarat SA MA LOVEASCA!!!!
In acel moment, doi barbati ce se aflau in staie, martori si ei ca si restul lumii la nebunia individului, reactioneaza instantaneu si sar in ajutorul meu: “Ce faci mai nebunule, dai intr-o femeie?? Ce ai ma cu ea? Dar cu cainele ce ai??” Siderata, aproape sufocata (din cauza adrenalinei tensiunea mea arteriala o luase razna), incercam din rasputeri sa-mi recapat calmul, speriata de eventualitatea unei crize in plina strada. Catelusa si ea f speriata se bagase toata in picioarele mele, aproape dezechilibrandu-ma. Cu un efort aproape supraomenesc imi recapat controlul si dau sa caut telefonul in buzunar, intr-o reactie tardiva de a imortaliza atacul. Din nefericire, telefonul era aproape descarcat, dar am luat nr masinii.
Speriat de atacul celor doi oameni de bine ce mi-au luat apararea, bosorogul inuman s-a urcat la volan si a demarat in tromba.
Am avut prezenta de spirit sa ii retin nr si semnalmentele masinii si sa iau si numele celor doi OAMENI, datorita carora situatia nu a scapat total de sub control. Imi vine sa plang de ciuda ca nu am putut filma, dar macar am martori care au fost de acord sa ma sustina in demersul de a-l reclama pe nenorocit!
Masina individului era o Dacia Duster de culoare maron inchis metalizat iar nr e B-833-SSG!!!
dacia-duster copy
Acum, dupa ce termin de scris aici, voi merge la spitalul Sf Pantelimon pentru a ma asigura ca e totul in regula (ma simt f ametita) si apoi direct la politie sa il reclam!!!
Pur si simplu nu imi vine sa cred ca si eu am putut trai o asemenea oroare, sa fiu atacata pentru ca AM LUAT APARAREA UNUI CAINE NEVINOVAT!!!!
IN CE LUME NEBUNA TRAIM?????

Vanessa s-a dus la poliție unde l-a reclamat pe idiot. Asemenea animale ar trebui oprite cu orice preț. Una e să dai un șut în dos unui câine, alta e să dai cu mașina peste el. Apoi, alta e TENTATIVA DE OMOR! Căci dragă cititorilor, acțiunea dementă de-a lovi voit cu mașina un om este tentativă de crimă. Chit că omul e țigan, evreu, român, boschetar, iubitor de câini sau șerpi!

Comments

comments

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
S-a descoperit remediul pentru Alzheimer?

Alzheimer este o boală de care suferă 50 de milioane de persoane din lume. Se manifestă prin uitarea unor lucruri...

Hot asian chicks – 2

Iată dragii Spanacului că a venit vremea pentru al doilea episod din Hot Asian Chicks! Știu, știu că abia așteptați...

Hoinar prin lume – partea a doua

Vă spuneam mai demult despre locurile pe care aș vrea să le vizitez. Evident, nu sunt în România. Mai nimeni...

Close