BABA ARE TREI MAIDANEZI! RUPE-I OASELE, TU-I MAMA EI!

Cam în stilul ăsta s-a început a se strânge maidanezii de pe străzi.
– Vezi Dorele, baba?
– Aha!
– Uite, are trei maidanezi! Le de de mâncare nemernica!
– Mama ei de nenorocită! Pe ea flăcăi! Dă-i la gioale!

baba

O bătrână în vârstă de 68 de ani, din Mangalia, a fost snopită în bătaie de doi angajați ai ecarisajului. Cei doi bravi hinghieri au observat cu ochiul lor vigilent că femeia avea ÎN CURTE trei maidanezi, pe care avea neobrăzarea de A-I HRĂNI!

Așa că s-a apropiat cu gânduri nu tocmai pașnice, ci doar voind s-o deposedeze pe bătrână de cei trei câini. Evident că femeia nu s-a lăsat înduplecată de vorbele dulci “dă fă câinii, gura mă-tii” și le-a răspuns dârz NU!

Asta a fost de ajuns pentru “oamenii legii“, începând să-i care pumni și picioare bătrânei mai ceva ca-n meciul dintre Uriah Hall și Adam Cella.

Numai că bătrâna n-a rezistat ca-n tinerețe bătăilor, ajungând la spital în stare gravă. Asta pe lângă bolile închipuite de care suferă, cum ar fi Parkinsonul, diabetul, sau faptul că are un picior de lemn.

Ca niciodată, miliția s-a sesizat și i-a identificat pe prea zeloșii hinghieri. Acum se așteaptă ca fiica bătrânei să depună plângere, deoarece aceasta nu mai poate vorbi.
Zice-se că hinghierii vor primi amenzi usturătoare pentru fapta lor tovărășească, bașca vreo 2 ani de pârnaie.
Toată tărășenia poate fi citită pe larg aici.
Și mă întreb, numai doi ani? Plus ceva amendă pe care oricum n-o vor plăti și vor face muncă în folosul comunității?

Nu de alta, dar știu și eu vreo 3 babe care adună câini bagabonzi. Să știu ce-mi iau, numa doi ani? Floare la ureche nene.
UCIDEȚI BABELE! Asta va rezolva problema câinilor vagabonzi. Unde nu-s babe ca să-i alimenteze cu haleală, câinii vor muri de foame, iar în tot acest timp, flămânzi fiind nu vor mai putea ataca pe nimeni. că unde nu-i burta plină, nici energie nu e! Problema este rezolvată!

Comments

comments

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.