Băi Blogatule, HUOOOO!

Șoc și groază! Blogatu și-a luat huiduieli mai ceva ca-n piața Universității.
Totul a pornit de la o reclamă pe care el a făcut-o pe propriul blog, unei formațiuni politice.
10317742_710803332319872_4012628225363876662_o
Aia a fost scânteia, căci imediat a început lumea să-i urle că țara o duce rău, că-i Blogatu cumpărat de partid, că câr, că mâr.
Inițial voiam să-l întreb și eu “cât fu pișcotu?” dar m-am răzgândit. Am luat-o logic și nu văd nicio anomalie în reclamă.
De ce? Indiferent de câți ne vom duce la voturi, indiferent de partidul ales de noi, VA IEȘI ÎNTOTDEAUNA CINE TREBUIE, nicidecum cine vrem noi.
Și asta este un fapt știut de ani buni. Ca de exemplu, țineți minte faza cu “Noapte bună domnule președinte Geoană” și “bună dimineața, domnule președinte Băsescu“.
Suntem mințiți că avem alegeri transparente, că totul se face în mod corect, că nu există furturi de voturi etc. Bollocks!

Așadar, să-i urlăm lui Blogatu că face reclamă la PNL, e absolut inutil. Cu și fără reclama lui, jocurile s-au făcut deja demult. Însă el poate face niște bani cu ocazia asta. Nu știu, însă și eu aș face reclamă unui partid care n-are deloc șansă la vreo reușită, pentru o sumă de bani. Cu sau fără reclamele noastre, e ACELAȘI REZULTAT!
A, își merita și niște pietre dacă ura în gura mare “Trăiască PSD, Trăiască PDL“. Aștia, care au tot condus țara din 1990 până în prezent și au adus-o la pierzanie.

Vine un partid (care n-a fost niciodată la putere) să-i faci reclamă pe blog. Și reclamă voalată, n-a zis omul nicăieri “iată ce oameni de treabă“, iată “Dumnezeul politicii din România” sau “Varujan Vosnagian, tătucul nostru!Voi n-ați fi făcut la fel?
Însă dacă-i faci reclamă moderată unui partid politic, poate îți recuperezi o mică parte din banii furați de stat timp de 24 de ani.
Asta așa, ca idee.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Paralia Katerini, poza 360 de grade

Am incercat si eu sa fac o poza 360 de grade in Paralia Katerini. Nu a iesit cum a trebuit,...

Regulile de baza pentru prelungirea duratei de functionare a bateriei auto

Indiferent de cat de performanta este o baterie auto, la un moment dat aceasta va trebui schimbata, in general durata...

Accesorii huse LG K10 din silicon sau piele cu desene

Prietenul meu Mihai și-a cumpărat recent un nou smertphone, de care este este foarte mândru și cu care se poartă...

Close