Balerinii, incaltamintea femeilor-flori

Cu siguranta ca femeia care i-a inspirat urmatoarele versuri inegalabilului Eminescu, purta balerini:

”Abia atingi covorul moale,
Matasa suna sub picior,
Si de la crestet pâna-n poale
Plutesti ca visul de usor.”

Cu acesta incaltaminte usoara, in care priciorul se simte natural, de parca ar merge descult prin iarba, femeia pluteste raspandindu-si feeric frumusetea. Pare petala de floare, fluture delicat, raza de speranta, vis de mai bine.

Cu balerini dama ea se deplaseaza de parca strada ar fi scena de balet. O pirueta, un pas delicat, un salt si nu-ti poti lua ochii de la spectacol. Te intrebi de unde oare si-a cumparat incaltamintea asa de frumoasa si comoda si iti imaginezi ca a dat o avere pe ea. In realitate, cele mai ieftine perechi costa 13 lei. Cu 13 lei, femeile din Romania isi pot asigura doza maxima de farmec.

Priviti balerini femei roz bombon ca viata sa vi se para ca o acadea! Imaginati-va o femeie frumoasa ca o idee poetica purtandu-i la o rochie vaporoasa roz sau alba. Vantul adie usor, ii ridica decent poalele rochiei si cu suvite rebele ale parului de aur  ii acopera fruntea alba. Dar ce spuneti de o zana cu ochii azurii, purtand balerini de culoarea cerului de vara?

Cu balerinii vernil, picioarele par ascunde in covorul de iarba cruda. Alteori balerinii au fel si fel de decupaje, broderii si dantele care pun in evidenta pielea frumoasa, perfecta. Poti alege balerini din piele ecologica si din material textil, balerini plini, prin care nu intra praful sau umezeaza si decupati, cand este foarte cald, iar piciorul transpira.

Aceste arme de seductie feminina se afla la reducere cu 40-50%.

Nu stiu cine i-a inventat si nici istoricul lor, dar o femeie care apare incaltata cu balerini obtine rapid toata admiratia barbatilor. Ceea ce mai stiu este ca au inceput deja plasarea comenzilor in cantitati industriale, fiindca multe femei vor balerini in toate culorile datorita reducerilor de pret.

Draga mea, nu ai timp de pierdut! Cumpara acum, caci mai tarziu va fi prea tarziu!

Fa-ti provizii de balerini! Cumpara-ti o pereche din fiecare culoare sa-i poti asorta la fuste, rochii si tricouri, sa fii ca florile si ca fluturii cand pari ca zbori cu ei pe covorul verde de iarba sau pe strada!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.