Banii se simt cel mai bine în portofele de lux!

Se apropie sărbătorile de iarnă și am multe persoane cărora vreau să le fac un cadou. Și, în această perioadă, caut magazinele care au în ofertă cadouri sau unele produse pe care le-aș putea dărui. Desigur, căutările mele sunt exclusiv online. E mai simplu și mai practic așa: văd mai multe produse, într-un timp mai scurt. De pildă, se apropie Moș Nicolae și vreau să le dăruiesc surorii mele și soțului ei niște portofele în care banii se simt bine.

Așa am găsit magazinul online Kalamos, care ne oferă o gamă foarte variată de portofele de lux, portbancnote, portmonee și borsete din piele naturală, de o calitate excepțională, realizate exclusiv manual. Se spune că felul în care îți scoți banii din buzunar poate spune multe despre modul în care îi produci.

Una e să scoți direct din buzunar niște bani mototoliți, făcuți ghemotoc, și alta e să alegi dintr-un portofel de calitate premium câteva bancnote bine păstrate. În ultimul caz, se vede că respecți nu numai felul în care ai obținut banii, ci și pe tine însuți și, implicit, pe cei cu care intri în contact.

Și se mai spune că banul la ban trage. Bancnotele au proprietatea miraculoasă de a se înmulți în anumite condiții. Una dintre acestea e să le păstrezi cu respect pentru truda cu care le-ai obținut și pentru bani în sine. Trebuie neapărat să câștigi tu însuți banii și nu-ți vei permite să-i risipești aiurea, ci îi vei cheltui cu chibzuință.

De aceea am și ales pentru niște persoane atât de apropiate niște portofele de lux de la Kalamos. Pentru sora mea ar fi potrivit un portofel călătorie Unika Rainbow, știind că în perioada sărbătorilor va fi plecată în concediu de odihnă.

E confecționat din piele naturală, fiind destinat mai ales călătoriilor. Pe o parte are trei buzunare mari pentru documente, pe cealaltă parte, un buzunar pentru biletul de avion, iar în mijloc, un buzunar încăpător care se închide cu fermoar metalic. Dimensiuni portofel închis: 10,5 x 21 x 0,8 cm. Se livrează în cutie individuală de cadou din carton. Preț: 145 lei.

Pentru cumnatul meu, mă atrăge un portbancnote Unika, Old Time bărbaţi, solid și respectabil. Are cinci buzunare pentru diverse documente şi carduri, iar pe mijloc, un mecanism pentru prinderea bancnotelor. Dimensiuni portofel închis – înălțime 9,6 x lăţime 11.5 x grosime 1 cm. Portofelul se livrează într-o cutie elegantă de cadou din carton natur, cu monograma DonDonnaT.

Portofelul este confecționat din piele tăbăcită vegetal (cu tanin) şi dublu tamponată manual. Desigur, tamponarea manuală plusvaloare pieilor vegetale. După acest proces, suprafaţa pielii capătă un aspect foarte natural, dar cu totul aparte.

Neregularităţile coloristice şi de tamponare nu sunt defecte, ci însăși garanţia că pielea este autentică şi de cea mai bună calitate. Fiecare portofel pentru bancnote e unic. Pot apărea diferenţe de nuanţă şi de intensitate a tamponării de la un produs la altul.

Pentru un bun prieten, voi comanda un portofel Rainbow pentru bărbați, Unika, la prețul de doar 130 de lei. Confecționat din piele naturală de calitate superioară, are un buzunar mare pentru bancnote și alte patru pentru diverse documente și carduri. E un portofel slim și ușor de purtat în orice împrejurare. Dimensiuni portofel închis: 9,2 x 12 x 1 cm.

Se poate intra în contact cu magazinul: telefon: +40 727 449 229, e-mail: comenzi@kalamos.ro. Adresa: str. Dr. Ioan Rațiu Bl. Av 4, ap. 6, Alba Iulia. Program de relații cu clienții: L-V, orele 9–18.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Despre femei și bărbați

Hai să vedem despre ce cred bărbații despre femei, dar și ce cred femeile despre noi, bărbații adevărați (macho ăștia...

După 15 ani

După 15 ani m-am reîntâlnit cu colegii de liceu. Inițial ar fi trebuit să vină vreo 20-25 (câți erau băgați...

Cum e să fii prost? Metodă personală

Dacă nu știați cum e să fii prost, citiți mai jos, metoda mea, infailibilă! E vară, e soare, e piața...

Close