Bateria telefonului te ține prea puțin? Niște sfaturi mai jos:

La vreo două luni după ce mi-am luat Galaxy S4 am observat că bateria mă ține puțin. Înainte mă lăudam cu 5 zile baterie. Acum mă ține o zi. Ceva nu e-n regulă. Altă baterie musai, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.
Atunci când observați că bateria vă ține sub o zi, dați o revenire la setările din fabrică. Atenție să nu vă pierdeți datele, copiați-le mai îăntâi în PC/ laptop apoi dați un factory reset. Ceva asemănător puteți încerca prin ștergerea aplicațiilor inutile. Știu, e greu, vă gândiți că “dacă am nevoie de ea“? Dacă n-ai folosit-o măcar în treacăt în ultima săptămână, E INUTILĂ!
Instalați un program care minimizează consumul de baterie. Unul foarte bun se numește Smart Battery de la Bitdefender.
Nu țineți netul pornit, mai ales pe 3G, deoarece mănâncă baterie într-o veselie. WiFi se pare că este un slab consumator al bateriei (față de 3G).

Folosiți o temă sau/și walpaper închis la culoare. Eu p-asta am luat-o de bună, am lăsat doar o chestie neagră/albastră. Însă nu mi-am dat seama că walpaperul era animație. Și-mi mânca din baterie mai abitir ca un wallpaper plin de culori.
Așadar, am patru wallpapere închise la culoare pentru voi. Două drumuri, un desen și-o secvență parcă dintr-un joc, ori ceva de genul ăsta.
road
nazi-wtf

dark-road
heart-dark

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.