Bateria telefonului te ține prea puțin? Niște sfaturi mai jos:

La vreo două luni după ce mi-am luat Galaxy S4 am observat că bateria mă ține puțin. Înainte mă lăudam cu 5 zile baterie. Acum mă ține o zi. Ceva nu e-n regulă. Altă baterie musai, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.
Atunci când observați că bateria vă ține sub o zi, dați o revenire la setările din fabrică. Atenție să nu vă pierdeți datele, copiați-le mai îăntâi în PC/ laptop apoi dați un factory reset. Ceva asemănător puteți încerca prin ștergerea aplicațiilor inutile. Știu, e greu, vă gândiți că “dacă am nevoie de ea“? Dacă n-ai folosit-o măcar în treacăt în ultima săptămână, E INUTILĂ!
Instalați un program care minimizează consumul de baterie. Unul foarte bun se numește Smart Battery de la Bitdefender.
Nu țineți netul pornit, mai ales pe 3G, deoarece mănâncă baterie într-o veselie. WiFi se pare că este un slab consumator al bateriei (față de 3G).

Folosiți o temă sau/și walpaper închis la culoare. Eu p-asta am luat-o de bună, am lăsat doar o chestie neagră/albastră. Însă nu mi-am dat seama că walpaperul era animație. Și-mi mânca din baterie mai abitir ca un wallpaper plin de culori.
Așadar, am patru wallpapere închise la culoare pentru voi. Două drumuri, un desen și-o secvență parcă dintr-un joc, ori ceva de genul ăsta.
road
nazi-wtf

dark-road
heart-dark

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cele mai frumoase 3 fotografii

Care este cea mai frumoasă fotografie realizată de tine? Poză de la țară, de pe munte, când ai fost cu...

Industria XXX câștigă mai mult decât BOR

Cred că Daniel se zgârie pe ochi. Oamenii se duc la biserică (jumătate dintre ei), însă seara, peste 70% intră...

Nu mă pot opri… vreau să ajut!

După cum v-am povestit zilele trecute despre tânăra căzută la Gara de Nord, articol ce mi-a atras antipatia multor persoane,...

Close