Biciclete ieftine de Black Friday 2018 la BikeXCS

Iti doresti de mult timp o bicicleta, dar n-ai reusit sa strangi banii necesari? Luna noiembrie este cea mai buna luna din an pentru a face o achizitie mai costisitoare. Evident, pentru ca vine Black Friday! Magazinele specializate isi lichideaza stocurile si aplica reduceri substantiale la biciclete.

 Iti doresti o bicicleta de oras, pentru plimbari in parc sau pentru a te deplasa spre/dinspre scoala sau serviciu? Vrei sa cutreieri padurile si cararile de munte pe saua unei biciclete MTB? Vrei sa castigi ceva bani extra prin curieratul pe bicicleta si ai nevoie de un e-bike?  Atunci, pregateste-te de Black Friday 2018 la BikeXCS!

BikeXCS, organizeaza Black Friday la jumatatea lunii noiembrie 2018. Fii pe faza pentru a cumpara o bicicleta din lista scurta cu reduceri de pana la 70% sau de pe lista cu reduceri de pana la 50%.

Te invitam sa dai o raita in cele 3 magazine de biciclete BikeXCS din Bucuresti, pentru a-ti forma o parere in privinta gamei de biciclete disponibile:   

  • BIKE XCS Sector 1 Bucuresti: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34
  • BIKE XCS Sector 2 Bucuresti: Bd Lacul Tei nr. 126 – 128
  • BIKE XCS Sector 3 Bucuresti: Str. Baba Novac nr. 11A

sau sa ii vizitezi online, pe https://www.bikexcs.ro

Cauti Biciclete ieftine de Black Friday 2018 ? Vezi oferta BikeXCS!

Pentru afla din timp reducerile magazinelor de biciclete BikeXCS, aboneaza-te la newsletterul lor, urmareste-i pe Facebook sau seteaza-ti o alerta pe telefon. Daca exista o probabilitate mare sa cumperi ceea ce iti doresti de pe BikeXCS.ro, fa-ti din timp un cont pe site, completeaza-ti profilul cu datele personale, pentru ca in ziua reducerilor mari, sa cumperi bicicleta doar din cateva click-uri. In ziua lansarii campaniei de Black Friday vor fi cu siguranta serverele ingreunate de traficul mare, astfel ca iti va fi mai usor sa comanzi.  

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bancurile de sâmbătă

Un poliţist opreşte în trafic o maşină care mergea în zig-zag. - Ce aţi băut? îl întreabă pe şofer, pregătindu-se...

Dinamo-Steaua, eternul derby

Azi pe Stadionul Național, cu începere de la ora 20.30 avem derby, Steaua-Dinamo. Asta cred că o știre orice microbist...

Ce optiuni extra va ofera o imprimanta moderna

Nu vom dezbate ce imprimanta este mai buna: inkjet sau laser. Din punctul nostru de vedere, ultima este net superioara,...

Close