Biroul de traduceri Inova – Acte traduse de persoane autorizate

Serviciile de traduceri sunt necesare deseori în viață și atunci trebuie să știi la cine să apelezi. Dacă vei alege biroul de traduceri Inova vei beneficia de servicii oferite de niște oameni specializați în domeniul traducerilor, care sunt autorizați de Ministerul Justiției. Aici poți găsi atât servicii traduceri specializate pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

Mulți oameni aleg să plece din țară pentru a avea o viață mai bună poate, pentru un salariu mai bun sau pentru a fi alături de familia plecată departe de câțiva ani. Alții își găsesc iubirea vieții peste mii și mii de kilometri și decid să se stabilească alături de aceștia. Toate aceste călătorii care înseamnă stabilirea într-o altă țară necesită și acte traduse pentru a te putea angaja, căsători, beneficia de servicii medicale și alte aspecte de acest gen. Motiv pentru care ai nevoie de servicii traduceri.

Tipuri de traduceri de care poți beneficia și alte informații relevante

Poți beneficia de traduceri autorizate și legalizate, ceea ce înseamnă că traducerea a fost realizată fără schimbarea termenilor sau înțelesului documentelor, lucru atestat de ștampilă.

De asemenea, poate ai nevoie de un interpret pentru a semna un contract cu o persoana care nu vorbește limba română și vrei să fii sigur că ceea ce stabiliți este înțeles de amândoi, pentru a nu apărea probleme mai apoi. Tot la cei de la servicii-traduceri.ro poți găsi și un interpret și apostile sau supralegalizări pentru diverse acte.

Poți accesa site-ul pentru a vedea informații cu privire la prețurile pentru fiecare serviciu. De oricare dintre acestea ai nevoie în multe situații din viață. Chiar și atunci când cumperi o mașină înmatriculată în altă țară trebuie să traduci actele pentru a o putea înmatricula și în România.

Actele de studiu de asemenea, când vrei sa te înscrii la facultate peste hotare și pentru multe alte situații. Vei prefera să alegi biroul de traduceri Inova în acest sens pentru că prețurile sunt accesibile, găsești aici toate serviciile de care ai nevoie, nu trebuie să mai umbli de la un birou la altul. Aici poți traduce documente din și în peste 30 de limbi de circulație internațională, deci cu siguranță vei reuși să traduci actele de care ai nevoie.

Pentru mai multe informații despre servicii accesează site-ul sau ia legătura cu reprezentanții prin e-mail sau apel telefonic.

Contact:
0734 171 237
office@servicii-traduceri.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.