Blana în combinațiile vestimentare

Blana constituia până nu demult un articol vestimentar foarte clasic, era folosit mai ales în confecționarea gecilor de blană și era purtat de doamnele cu un anumit statut și cu un stil foarte formal. Designerii au revoluționat acest material și l-au adaptat ținutelor de zi cu zi, l-au integrat mai multor tipuri de articole vestimentare și mai multor tipuri de stiluri vestimentare.
Percepția doamnelor despre acest material s-a schimbat destul de mult, iar astăzi piesele vestimentare confecționate din blană naturală sau atificială constituie o tendință în moda sezonului rece.
Doamnele au acum mai multe alternative pentru purtarea blănii în ținuta de zi cu zi. În funcție de personalitatea doamnei și de intenția sa de a părea mai mult sau mai puțin sofisticată, blana poate fi purtată atât ca aplicație hainelor confecționate din materiale groase, cât și ca material principal. Pentru prima categorie doamnele pot alege veste, jachete, bluze sau accesorii care să conțină blana sau pot opta pentru gecile și paltoanele confecționate în totalitate din blană.

Recomand slip modelator glittio.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Discuţii inteligente – Angry dragon

Zilele trecute mi-a fost dat să am una din cele mai inteligente şi exhaustive discuţii cu Miaunel. Nu dezvălui deocamdată...

Dependenta de pariurile sportive

Romanii pasionati de fotbal asteapta perioada in care vor paria in sfarsit pentru meciurile de la Euro 2016. Pana atunci...

Internetul mă scapă de alergătură

Am o maşină Wolkswagen Golf 5, pe care o ţin în spatele blocului. Lângă ea e parcată cea a lui...

Close