Blana în combinațiile vestimentare

Blana constituia până nu demult un articol vestimentar foarte clasic, era folosit mai ales în confecționarea gecilor de blană și era purtat de doamnele cu un anumit statut și cu un stil foarte formal. Designerii au revoluționat acest material și l-au adaptat ținutelor de zi cu zi, l-au integrat mai multor tipuri de articole vestimentare și mai multor tipuri de stiluri vestimentare.
Percepția doamnelor despre acest material s-a schimbat destul de mult, iar astăzi piesele vestimentare confecționate din blană naturală sau atificială constituie o tendință în moda sezonului rece.
Doamnele au acum mai multe alternative pentru purtarea blănii în ținuta de zi cu zi. În funcție de personalitatea doamnei și de intenția sa de a părea mai mult sau mai puțin sofisticată, blana poate fi purtată atât ca aplicație hainelor confecționate din materiale groase, cât și ca material principal. Pentru prima categorie doamnele pot alege veste, jachete, bluze sau accesorii care să conțină blana sau pot opta pentru gecile și paltoanele confecționate în totalitate din blană.

Recomand slip modelator glittio.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Autoclavul – de ce ai nevoie de unul in laboratorul tau?

Oricine detine un laborator -micotica, microbiologie, chimie etc.- ar trebui sa il foloseasca; este necesar pentru a steriliza consumabillele si...

Geamurile fumurii ar trebui interzise!

Există multe mașini cu geamuri închise la culoare. Unele însă sunt atât de negre, încât nu vezi nimic în acea...

NEMULTUMIRI SI NOI PROTESTE!

  Aseara, in Bucuresti, mai multe mii de oameni au protestat, din nou, față de OUG 7 și au cerut...

Close