Blogatule, ia-ți mă telefon!

Băi Blogatule, lasă prostiile că ești om mare, la casa ta. Fă și tu ceva util societății, ia-ți un telefon de Doamne-ajută. Cum adică “De ce?“. Pentru că îți trebuie mă. Ai nevoie de un telefon bun, care să nu îți moară bateria după juma de oră de vorbit. A, te-am lovit unde te doare? Ce, crezi că numai tu ai problema asta? Nu nene, e general valabilă. Și dacă tot m-apucai să-ți zic să faci ceva, hai să te și îndrum în direcția cea bună. Presupun că ai auzit de Allview. Da, deci îi știi. Na bun. Hai să-ți recomand un telefon bun din oferta lor.
Băi, am spus bun, lasă ce zici tu acolo că ai testat, că nu știi să le testezi. Îți scapă printre dește, butter-finger!
Uite, ia-ți un Allview P6Qmax. E un telefon pe care am pus ochii și eu, însă nu l-am luat din două motive:
1) Nu există suma necesară pentru un telefon (și nu mi-e rușine să o recunosc);
2) Aștept să-l ia altul, să-l pot testa înainte să-l cumpăr. Așa am făcut cu toate telefoanele pe care le-am achiziționat.

Te costă 1100 lei, adică puțin peste bugetul tău de 1000 lei de care ai zis.

Poți să-ți vinzi telefonul actual (sunt 99% sanse să fie mai slab ca acest P6 Qmax de care îți zic), faci suma necesară și-ți ma rămân bani de-o pizza, o înghețată (ce contează că-i toamna? Eu și acum, răcit cobză mânând înghețată!), o mică atenție, ba chiar de-o factură (căci ne omoară dările astea). De ce îți recomand modelul ăsta? Ți-am zis, îl vreau și eu.

Are ecran de 5,95 inci. Adică mare, să nu-ți mai scape printre degete. Rezoluția ecranului este de 1920×1080 (Full HD), cu 370 ppi.
Are un procesor octacore (adică 8 nuclee), cu viteza de 1,7 GHz. Mai rapid decât calculatorul meu (un umil I3-2120 – 2 nuclee de 3,3 GHz)
Memoria RAM este de 2 GB (sincer să fiu, e de ajuns, însă pentru unii, nu-s de ajuns nici 4 GB) – arhisuficientă pentru orice ai vrea să faci pe el (office, jocuri, internet, telefon, programe).
Memoria internă este de 16 GB, extensibilă printr-un card micro SD de până la 32 GB. Adică poți avea 40-42 GB liberi pentru muzică, filme, jocuri și pozele făcute.
Am zis de poze? Da măi! Phablet-ul ăsta vine cu 2 camere foto/video foarte OK. Una principală de 13 mpx, cu autofocus, înregistrare video Full HD, smile shot, gesture shot, face beauty, Live phote mode și alte asemenea. Ba chiar știi ce-am observat ceva foarte folositor? Anume că poți crea subtitrări la filmele realizate. Cât de tare e asta? Până acum n-am mai văzut așa ceva la un telefon de mi-a trecut prin mână!
Cea de-a doua cameră foto este de 5mpx, specială pentru selfie sau aranjat freza (rujat, rimelat etc. – pentru fete sau băiețeii “veseli“), beneficind de filmare Full HD.
Bateria este de 3000 mah, ceea ce îți va fi de ajuns pentru două zile de utilizare. Adică, nu vei mai încărca telefonul zi de zi, cum faci acum.

Asta știi ce înseamnă? O factură mai mică la lumină și o poluare mai puțină a naturii. Într-un cuvnt, P6 Qmax este un telefon mare, eco-friendly, care-ți va satisface toate cerințele.
Și nu cer mult în schimbul acestor sfaturi prețioase. Doar să pui o vorbă bună celor de la Allview, poate câștig la acest concurs!

Allview-P6-Qmax-23

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
PORNIND DE LA UN PROVERB!

Proverbul, se știe, este o vorba înteleapta, un cuvânt (mai rar) sau o succesiune de cuvinte pline de înteles profund....

Români, poftiți la concurs!

A trecut ceva vreme de când nu am mai dat drumul la un concurs. Însă, azi, de ziua națională, pornesc...

ANTON CEHOV – CUGETARI LACONICE DESPRE VIATA!

Din cate se stie (daca se stie!?), A. Cehov face parte dintr-o categorie de artişti atipică, pentru că nu credea...

Close