BlogAwards + Allview = super-concurs!

De ce am ales eu BlogAwards?
Am ales BlogAwards deoarece premiile sunt pe măsura așteptărilor. De 3 ani și ceva de când fac parte din lumea 2.0 în mod activ, mi-a plăcut să particip la concursuri. Participam la tot ce se putea, Dar nu câștigam mai deloc. Până mi-am recitit articolele, la insistențeloe unor prieteni buni din blogosferă. Aveam articolele pline de greșeli. Unele din neștiință – recunosc, cu oarecare mâhnire, că am greșit frecvent cu aibă. Am pus aibe de fiecare dată. “El trebuia să aibe deja mâncarea făcută“, în loc de corectul “El trebuia să aibă deja mâncarea făcută“. Alte greșeli au fost din cauza vitezei. Copii în loc de copiii, fii în loc de fi etc.
Însă acum am început să mă corectez. Și am observat cu bucurie că au început și articolele să fie mai citite și din ce în ce mai apreciate.
Ba chiar am câștigat premiul 2-3 la BlogFriday, organizat de BlogAwards.

Tot atunci l-am cunoscut și pe omul din spatele platformei, Blogatu. A fost primul care m-a ajutat la început. Când mai nimeni nu știa de Spanac.eu. Blogatu mi-a luat interviu și m-a recomandat de câteva ori. Și pe această cale îi mulțumesc și acum.
În caz că nu știți cine e Blogatu, pot să vă lămuresc eu. A pornit și el, ca și noi, ceilalți, de jos. Nici el nu era cunoscut în blogosferă. Dar a muncit, și-a înfrânt greșelile de începător și-a devenit profesionist în ceea ce face. De aceea a început o colaborare fructuasă cu Allview, firma românească producătoare de gadgeturi electronice foarte cunoscute pe plan local.
Nu cred că e altă firmă românească mai cunoscută. Decât Dacia. Cifra Allview de vânzări a crescut cu 45% în anul 2014, față de anul 2013. Însă, din păcate, pe plan internațional, doar 10% din marfă exte exportată. Însă se preconizează că cifra se va tripla în anul curent.

Și Allview, în parteneriat cu BlogAwards, au pornit concursuri pentru bloggeri.

Dacă pun întrebarea “Cine vrea un Allview C6 Quad, gratis?“, nu cred că voi găsi mulți neinteresați. Tot ce aveți de făcut este să participați la concurs. Trebuie să vă exprimați părerea sinceră despre concursurile și noua platformă BlogAwards și despre parteneriatul lor cu Allview.

Aici mă pot lăuda puțin, fiind printre primii care au văzut noua platformă pe când era încă în teste. Ne-a prezentat-o Marius la decernarea premiilor BlogFriday, unde ne-a cerut părerea sinceră. Și l-am criticat, spunându-i verde în față ce și de ce e “nașpa“. A înțeles, a notat, ne-a mulțumit și-a reparat. Și acum platforma BlogAwards arată mult mai profi decât cea veche. Iar despre parteneriatul cu Allview, nu găsesc nimic de reproșat. Iată un concurs pentru bloggeri care-ți poate aduce un smartphone performant!
Dacă ar fi să-mi aleg eu un produs Allview, mi-aș alege vârful lor de gamă, X2 Soul. Are tot ceea ce caut eu la un telefon mobil. Un produs pe care nu l-aș mai schimba în următorii 4 ani.
Și iată câteva poze realizate cu acest smartphone uimitor.
IMG_20130529_190029167 IMG_20130602_110000755

Dacă vreți și voi să câștigați un telefon nou, participați la concurs. Succes tuturor!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.