Despre bloggerii mei 2

Kathy Vampiriţa. Kathy este încă studentă din păcate. Ştiu sigur că a fost activă împotriva ACTA şi tot ceea ce reprezintă ea. Cu blogul nu ştiu ce tot îi face ea mişcări acolo, căci dinţii de bampiroaică au dispărut. Ea ştie bine!

Cristina Mocanu. Cristina are un blog personal, în care scrie despre multe. Ne învaţă cum să ne prezentăm corect la un interviu şi ce sfaturi să dăm unor prieteni. Ştie ea ce zice! Urmăriţi-o cu atenţie!

Un blog cu gura mare. Cu toate că e încă mid de vârstă, m-a lăsat uimit. Foarte inteligent şi pe lângă faptul că stă mult timp online, ştie să mai iasă şi la iarbă verde aproape în fiecare weekend. Ceea ce mă bucură, nu toţi copii viitorului sunt nişte leneşi care aruncă PET-urile în natură. Dacă ar fi toţi ca Boby, ţara asta ar putea fi un paradis. Ţine-o tot aşa!

Oltelean. Ăsta e ameţit rău. E oltean aşa oleacă, numă că stă printre ardeleni. Zic că e ameţit în sensul bun! Ascultă muzică rock, face parodii inteligente şi-şi bagă ceva în ea de politică. Oare de unde are atâţia bani pt bordel? Da, vechea analogie cu ce e politica.

Chinezu. Chinezu e unul dintre bătrâni. Nu, nu are 87657234 de ani! Nici frate cu Mathusalem nu e! Zic bătrân căci face parte din blogosferă de pe vremea când eu floodam copii pe mIRC. Adică de multă vreme. Are şi el concursuri, şi mai mult este implicat în fel şi fel de proiecte. Partea bună e că nu e cu nasul pe sus!

Tibi Neuronu. Neuro. La el râzi la stand-up comedy. Şi-n afară de asta, pe blogul lui vezi în fiecare zi chestii interesante. Plus că puteţi vorbi cu el, fără teamă c-o să aibe aere de vedetă.

Groparu. Groparul psta nu s-o fi săturat de atâtea săpături? Acum că s-a aşezat la casa lui şi are deja un urmaş, ce credeţi că a fost primul lui cadou către odraslă? O lopată! Şi mai şi scrie despre cele petrecute prin şară şi nu numai. Pe unde se duce el cu săpăturile.

Porcu care nu-i blogger. Porcu nu e blogger! Dae că se plimbă pe căile astea. Şi ştie cu ce se papă mediul ăsta online, ceva de speriat. Adică SEO, blog, site-uri, configurare, câştiguri din online… Tot el ştie. Şi ne mai dă şi sfaturi, ăstora de avem urechi ciulite-n direcţia lui!

Comments

comments

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.