“Bun venit în România, la noi s-a inventat PROSTIA”

Un refren dintr-o melodie celebră (cel puțin în rândul cunoscătorilor de gen) a trupei Altar suna așa:

Bine ai venit în România!
La noi s-a inventat prostia.
Bine ai venit în România!
Învață gratuit supraviețuirea.

Prima oară îi înjuram.
Uite bă ai dracului ungur ce denigrează el România!
(Da, Andy Ghost e ungur, pe nume Pakay-Farkas Csaba)

Apoi am stat puțin și m-am gândit și mi-am dat seama, că, oricât de nașpa ar suna, are dreptate. Din păcate, da, cred că la noi s-a inventat prostia.

assV-am mai spus de hateri și tot felul de ratangii, nu-i mai aduc în discuție. Acum să vă spun care e ultimul trend, ultima modă?

A expirat Ramona care-o suge pofticioasă. Am citit și eu cartea cu care mă vedeam pândit la orice colț al facebookului. Din 120 de pagini, am râs la jumate. Ba o pagină am citit-o de vreo 10 ori și-am râs ca tâmpitul. Doar sunt român, deci aș avea și eu ceva legătură cu tâmpenia.
Ei bine, acu văd că e la modă, după un tratat “savuros despre c*cat” să ne spargem în figuri cu RIP Nina Cassian.

Hai mă nene, serios? RIP? Atât știm, o ardem pe americănește că ne dau americanii bomboane, hamburgeri și unt de arahide. Care are gust de… tratatul ăla foarte complex. Mi-e jenă…

În altă ordine de idei, cine e Nina Cassian? Mă rog, cine a fost. Mare poetă domnnule dragă, se trăgea de șireturi cu Beligan, mai ceva ca școlarii de-a treia.

Nu mi-o luați în nume de rău, luați-mi-o…, îmi pare rău că a murit un om, oricine ar fi fost.
Dar nu o arzi intelectualicește ca toți mainstreamerii hipsteritici despre asta. Că nu a citit mai niciunul dintre ăștia de-o ard cu RIP-urile vreo poezie a ei. Ce, a dat-o la BAC? A luat careva BAC-ul?! În România? În afară de ăia 100 de olimpici de care n-a auzit nici Ministerul Educației?

Degeaba vin ei plini de medalii, la noi se promovează prostia domnule. Maneaua, micii cu bere de 1 mai în toate parcurile, înclusiv printre blocuri, în timp ce lumea citește stângaci tratate despre c*cat!

Mai avem vreo șansă sau să mă bucur că am făcut parte din generația MTV, ăia de-au crescut cu cheia de gât (sanchi, aveam breloc prins de nădragi) și care au luat BAC-ul din prima?
Să mă bucur sau să mă iau cu mâinile de cap și să scuip în sân? Aș mai scuipa, chestia că deja mi-am făcut baie de cât m-am scuipat singur. Ce ziceți, facem și un tratat despre scuipat? O flegmă flegmoasă? Hai că e la modă, va ieși… delicios!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Căldură mare!

Băi nene, de la căldura asta au început să mi se topească şi creierii. Faza e că n-am deloc inspiraţie....

Ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi scule sau sisteme pneumatice?

Ne aflam intr-o era a tehnologiei, unde toate aparatele si sistemele s-au imbunatatit datorita functiilor multiple si din ce in...

Dinamo-Steaua, eternul derby

Azi pe Stadionul Național, cu începere de la ora 20.30 avem derby, Steaua-Dinamo. Asta cred că o știre orice microbist...

Close