Canale de Youtube de urmărit în carantină

Scrisesem zilele trecute un articol despre câteva filme de urmărit în carantină (lista se mărește aproape zilnic). Dar cum mulți dintre noi deschidem zilnic youtube (în principal pentru muzică), haideți să vă recomand și câteva canale pe care eu le urmăresc zi de zi.

În principal sunt canale de genul DIY (Do It Yourself), care-ți dau încredere că poți face niște lucruri la care nici nu te-ai gândit. Eu m-am reapucat de cusut (îmi place să cos), după ce-am urmărit câteva episoade de la Blossom.

Unul dintre cele mai frumoase canale este Chest’er.

După ce-am văzut cu câtă ușurință scoate omul, ca pe bandă rulantă, taburet după taburet, canapea după canapea, din ce în ce mai frumoase și mai elaborate, parcă parcă mi-aș cumpăra și eu vreo 3 metri de vatelină, niște burete, piele ecologică și mi-aș retapița taburetele din casă. Cât de greu poate să fie? Mai ales că sunt pentru casă, deci nu fac parada modei cu ele, nu le scot în oraș să le admire populația. După 2-3 făcute și refăcute, începi să le faci și tu oarecum acceptabile.

Awesome Restaurations m-a ținut într-o noapte treaz până am văzut toate videoclipurile. Și acum aștept să urce ceva nou, m-a captivat cum reușește să restaureze brichete vechi și s-o facă și într-un mod comic. trebuie văzute și clipurile acestea.

Dacă nu știați de Diresta până acum, foarte rău. Am zis că atunci când voi ajunge în Statele Unite, trebuie să dau o vizită până la el la atelier. Musai. Până atunci, urmăresc și revăd clipurile pe care le-a urcat. Mai bun decât orice serial sau film. Învăț lucruri noi și-mi pare rău că n-am o casă la curte să m-apuc și eu de creat fel de fel de chestii folositoare.

Positive Couple crează cele mai trăsnite chestii din lemn, metal și rășină epoxidică. Și-așa m-apucă pe mine din 2 în 2 zile dorul de-a crea niște mese frumoase. Oricum, pentru început am zis să-mi fac blat de bucătărie din lemn peste care să torn rășină. Am văzut cum și-a făcut un prieten, singur, fără niciun ajutor și a promis că mă ajută. Până atunci însă, stăm în casă și urmărim pe youtube cât se poate de mult.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.