Care sunt cele mai populare solutii de tamplarie ale momentului

Avand in vedere ca suntem inconjurati de dovezi palpabile in favoarea lemnului ca si material superior de constructiei, datorita rezistentei in timp, atunci putem fi pe deplin linistiti daca optam pentru lemn stratificat. Multe biserici vechi de cateva sute de ani au ferestre din lemn functionale, fapt ce ne inspira sa ne bazam pe calitatile lemnului stratificat, obtinut prin tehnologie de ultima ora si lacuit cu vopsele moderne.

Prin producerea si utilizarea de usi si ferestre din lemn stratificat, se pot crea constructii cu aspect deosebit, mai durabile (datorita intrepatrunderii fibrei lemnoase, cea care sporeste calitatea fata de usile fabricate din lemn clasic).

Ne bazam pe o politica eco-friendly, iar grija pentru prezervarea mediului inconjurator se reflecta prin valorificarea lemnului printr-o prelucrare de calitate.

Lemnul stratificat este urmat in topul materialelor de constructie moderne de PVC si aluminiu. Acestea au costuri de achizitie mai mici, prezinta avantaje si dezavantaje. In functie de tipul constructiei, destinatia acesteia, amplasare in spatiu, unele materiale de constructie se pot dovedi  mai bune decat altele. Totul depinde de intentia dumneavoastra, imaginatie si de buget. De exemplu, cu ajutorul unor pereti cortina din sticla si aluminiu, puteti “imbraca” atat exteriorul cat si exteriorul fatadelor cladirilor sau pentru acoperisurile unor constructii diverse.  Peretii cortina faciliteaza procesul de montaj, necesita minime masuri de intretinere si prezinta costuri relativ scazute, sunt disponibili intr-o larga varietate de profile (clasice, semi-structurale si structural), integrandu-se perfect in orice plan si proiect de constructie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să folosești tag-urile H1 într-o campanie SEO

Atunci când vine vorba despre promovarea site-ului tău prin Google, optimizarea SEO este o variantă pe care te poate îndrepta...

MANASTIRILE JUDETULUI NEAMT: SIHLA!

De zile bune iarna s-a instalat treptat si peste Tinutul Neamtului. Stratul de zapada, pe alocuri sau pe varf de...

Iulia Albu. Ptiu, ucigă-te toaca!

Nu mai exista estetic. Nu mai există frumos. Frumosul nu e vandabil. Acum ca să fii în modă, trebuie să...

Close