Care sunt cele mai populare solutii de tamplarie ale momentului

Avand in vedere ca suntem inconjurati de dovezi palpabile in favoarea lemnului ca si material superior de constructiei, datorita rezistentei in timp, atunci putem fi pe deplin linistiti daca optam pentru lemn stratificat. Multe biserici vechi de cateva sute de ani au ferestre din lemn functionale, fapt ce ne inspira sa ne bazam pe calitatile lemnului stratificat, obtinut prin tehnologie de ultima ora si lacuit cu vopsele moderne.

Prin producerea si utilizarea de usi si ferestre din lemn stratificat, se pot crea constructii cu aspect deosebit, mai durabile (datorita intrepatrunderii fibrei lemnoase, cea care sporeste calitatea fata de usile fabricate din lemn clasic).

Ne bazam pe o politica eco-friendly, iar grija pentru prezervarea mediului inconjurator se reflecta prin valorificarea lemnului printr-o prelucrare de calitate.

Lemnul stratificat este urmat in topul materialelor de constructie moderne de PVC si aluminiu. Acestea au costuri de achizitie mai mici, prezinta avantaje si dezavantaje. In functie de tipul constructiei, destinatia acesteia, amplasare in spatiu, unele materiale de constructie se pot dovedi  mai bune decat altele. Totul depinde de intentia dumneavoastra, imaginatie si de buget. De exemplu, cu ajutorul unor pereti cortina din sticla si aluminiu, puteti “imbraca” atat exteriorul cat si exteriorul fatadelor cladirilor sau pentru acoperisurile unor constructii diverse.  Peretii cortina faciliteaza procesul de montaj, necesita minime masuri de intretinere si prezinta costuri relativ scazute, sunt disponibili intr-o larga varietate de profile (clasice, semi-structurale si structural), integrandu-se perfect in orice plan si proiect de constructie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Vedem asta în aproape orice film…

În marea majoritate a cazurilor, privitorul poate observa niște șabloane în filme. Hai să vedem câteva dintre ele. În orice...

Ce părere aveți despre părinții voștri?

Din câte am văzut, am fost aprig criticat de fel de fel de indivizi. Oameni pe care-i consideram prieteni. Asta...

Neamțule, plecași, ‘tuz gruiu mân-ta!

Neamțu' era bunicul meu din partea mamei. Mi-e greu să vorbesc despre rudele mele care au plecat demult, însă am...

Close