Care sunt cele mai populare solutii de tamplarie ale momentului

Avand in vedere ca suntem inconjurati de dovezi palpabile in favoarea lemnului ca si material superior de constructiei, datorita rezistentei in timp, atunci putem fi pe deplin linistiti daca optam pentru lemn stratificat. Multe biserici vechi de cateva sute de ani au ferestre din lemn functionale, fapt ce ne inspira sa ne bazam pe calitatile lemnului stratificat, obtinut prin tehnologie de ultima ora si lacuit cu vopsele moderne.

Prin producerea si utilizarea de usi si ferestre din lemn stratificat, se pot crea constructii cu aspect deosebit, mai durabile (datorita intrepatrunderii fibrei lemnoase, cea care sporeste calitatea fata de usile fabricate din lemn clasic).

Ne bazam pe o politica eco-friendly, iar grija pentru prezervarea mediului inconjurator se reflecta prin valorificarea lemnului printr-o prelucrare de calitate.

Lemnul stratificat este urmat in topul materialelor de constructie moderne de PVC si aluminiu. Acestea au costuri de achizitie mai mici, prezinta avantaje si dezavantaje. In functie de tipul constructiei, destinatia acesteia, amplasare in spatiu, unele materiale de constructie se pot dovedi  mai bune decat altele. Totul depinde de intentia dumneavoastra, imaginatie si de buget. De exemplu, cu ajutorul unor pereti cortina din sticla si aluminiu, puteti “imbraca” atat exteriorul cat si exteriorul fatadelor cladirilor sau pentru acoperisurile unor constructii diverse.  Peretii cortina faciliteaza procesul de montaj, necesita minime masuri de intretinere si prezinta costuri relativ scazute, sunt disponibili intr-o larga varietate de profile (clasice, semi-structurale si structural), integrandu-se perfect in orice plan si proiect de constructie.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Acum e momentul să-ți schimbi televizorul!

Dacă faci parte din cei ahtiați după ecrane mari și calitate superioară a imaginii, ambele pentru un preț pentru orice...

Te descurci cu 5,7 inci de ecran?

Au trecut 6 zile de când am trecut de la Samsung Galaxy S4 la ceva mai mare, chiar dacă mai...

Punctul care poate trata 100 de boli!

Activarea punctului Zu San Li produce un efect de intinerire si de vindecare, intarziind procesul de imbatranire. In China, acest...

Close