CAT NE COSTA O LUMANARE!…

Zilnic,uneori si mai des,primim acum noi mesaje, noi Ordonante militare sau incunostiintari pline de…surprize-surprize!Ponderea, deloc placute.Din noianul acestora am ales pentru dumneavoastra,dragi cititori ai acestor randuri,un recent mesaj ,cica… de atentionare pentru populatie, ,transmis de Politia Romana:

,,Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele(n.n.asta o stim din mosi-stramosi).Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele Militare și ATENȚIE:
– Păstrați distanțarea socială(?) și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.(n.n.f grijulie atentionare ,dar si plina de repetari)

-Anul acesta(n.n.oare si la anu’?Doamne fereste!) renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane(n.n.pe al 9-lea il pandeste… virusul?!).
Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei(n.n. asta o stim.Ne-am si obisnuit deja cu atentionarile<amenintarile>total ne avenite in astfel de locuri!).
– Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.
Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult(n.n.ca sa se roage sau sa ne amendeze?!).
Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare. ”

Le respectam si suntem constienti de acest lucru,domnilor politisti ,da-s cam prea multe si zau,unele,total neavenite!Nu-i doar o parere a mea,ci si a mulor altora.Iata ,doar un prim exemplu:
,,Ati înnebunit de tot cu ordonanțele voastre! Mai terminati că deja devenim o țară de penibili! Singura țară in care se dau amenzi si nu avem la dispozitie in magazine măști si dezinfectante!! Ieșim afară pe bază de foaie,pe care nici pe aia nu ne.o oferiti!!! In plina criza de urgență voua va arde de dat amenzi! Stati drq in casa si voi! Sănătate tuturor!!”(Maxim aprilie 10, 2020 at 8:51 pm)…

,,Binele dv,duritatea lor ne sporesc tot mai mult raul nostru!De ce nu incetati cu astfel de..ajutoare?!”-(anonim)

Nu le voi mau reda pe toate ,in schimb astept si parerile dumneavoastra!…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
În seara asta avem mâncare vietnameză!

Azi am zis să fac o nebunie. Așa că am luat mâncare vietnameză. Berea e slăbuță la gust, parcă e...

Hai să îndoim telefoanele!

Săptămâna trecută a fost plină de teste de îndoit telefoanele. Totul a pornit de la faptul că un gagiu a...

Pițipoancele zilei!

Hai la pițipoance! Hai să râdeți și să vă înspăimântați. Azi avem 3 exemplare are sexului... deloc (nu pot să-i...

Close