Câteva filme pe care trebuie să le vedeți

Am vizionat câteva filme extrem de bune zilele acestea și-ar fi păcat să le țin doar pentru mine. Așadar, vă las aici o listă cu câteva fiilme pe care e păcat să le pierdeți.

La limita extremă (Point Break):
Filmul prezintă aventurile lui Johnny Utah în încercarea de a-l prinde pe Brodhi, un carismatic răufăcător, în flagrant. Însă, în timp ce Utah se infiltrează în banda acestuia, între cei doi se leagă o prietenie pe cinste. Ce va face Johnny? Își va trăda bunul prieten, punându-i cătușele, sau va încerca să-l facă scăpat? Rămâne să vedeți la cinematografele din țară. Pelicula este deja în cinematografele din România, unde a devansat Războiul stelelor, fiind numărul 1 în box-office. Mulțumim RoImage pentru acest film, inspirat din Point Break din 1991, cu Patrick Swayze și Keanu Reves, dar cu mai multă acțiune. Putem spune că e o versiune mai cu mușchi a celebrei pelicule de acum 24 de ani.

Vacanță cu de toate (Babysitting 2):
Inițial nu știam despre ce e vorba în film. Adică da, o comedie de genul “Marea Mahmureală“, excelentă pentru a te amuza. Având alte treburi, nu m-am dus la vizionarea de presă a acestuia, preferând să-mi duc soția într-un weekend la cinema. Am avut de ales între comedia asta și Podul Spionilor, cu Tom Hanks. Și așa bine îmi pare că am văzut comedia. Am râs cu lacrimi! Mai mult, mi-am dat seama că-i mai văzusem undeva pe actorii ăștia, făcând același gen de prostii. În prima parte, Franck face pe babysitterul pentru șeful său, sperând la o avansare. Numai că prietenii săi au alte planuri și-i invită ăstuia acasă la șef o mulțime de oameni, care distrug totul în jur.
În a doua parte însă, comedia s-a dus la extrem, fiind mult mai haioasă decât prima. Franck se duce împreună cu gașca de nebuni tocmai în Brazilia, unde spera să se căsătorească cu Sonia. De ce Brazilia? Pentru că acolo se retrăsese tatăl acesteia, conducând un hotel.

Knock Knock
Un thriller care te ține cu sufletul la gură. Un film excelent, care se joacă cu simțurile tare, ca privitor, făcându-te să te comporți ca un personaj dintr-o telenovelă sud-americană. Ori plângi, ori spargi ceva prin casă, ori fumegi de furie. M-am oprit de vreo 3 ori din vizionat filmul, deoarece mă enervasem la culme. Nu filmul mă enervase, ci acțiunile celor două “nenorocite“.
Keanu Reves rămâne singur acasă, deoarece mai avea de lucru o zi, nevasta și copiii plecând înainte în vacanță. Însă în seara aceea îi bate civa la ușă. două fete care căutau o petrecere în vecini. Om milos, le invită în casă, deoarece afară ploua cu găleata. Însă cum femeia e lucrul dracului, i se bagă ăstuia pe sub piele, astfel încât să ignore taxiul pe care-l chemase pentru fete și să petreacă noaptea cu ele. Și când zic “petrecut“, le-a petrecut pe tipe de le-au mers fulgii. Numai că fetele nu voiau doar sex. Nici pe departe, acestea doreau ca tipul să sufere. nu neapărat fizic, ci psihic. Și el și familia lui. Dacă au reușit, veți vedea singuri, urmârind acest film cu o coloană muzicală de-a dreptul superbă.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.