Câteva mașini superbe

Nu încep a re-re-re-povesti că mașina mea preferată este Dodge Charger 1969. Mai există câteva mașini vechi ce mi s-au părut a fi extrem de reușite. Ba chiar aș îndrăzni să zic sexy privind două dintre ele.

1) Plymouth Road Runner
rr
Deși mai puțin cunoscută ca celebra Barracuda, Road runner va întoarce privirile oricui, indiferent de vârstă sau sex și va încolți dorința de-a “da o tură” cu această bestie sexy.

2) Corvette Stingray 1968
Nici nu știam că modelul Stingray a avut așa mare succes, ajungând ca modelul 2017 să fie dezvăluit de curând. A fost prima mașină sport care mi-a atras privirile. Una din jucăriile mele preferate, alături de un Porsche 911, acum 30 de ani.
stingray

3) Ferrari 246 GT (Dino)
Numai mie mi se pare că seamănă cu Stingray-ul de mai sus? Oricum ar fi, este și va rămâne o mașină foarte căutată de colecționari. Adică rară și scumpă. Exact ce-ți dorești dacă ești fiu de șeic.
ferrari_dino_car_1

4) Chevrolet El Camino
Nu râdeți, știți expresia “pentru unii mumă, pentru alții ciumă“? Ei bine, mie mi se pare o mașină superbă. Zic de modelele vechi, din anii 70, deși modelul 2016 te-ar cam face să-ți lași casă, masă și să pornești la drum lung alături de consoartă.
el-camino

5) Ford Falcon XY
O mașină necunoscută pentru mulți. A fost produsă între 1970 și 1972 în Australia. Mie mi se pare superbă și mi-aș dori să dețin un asemenea bolid.
ford-xy-falcon-gtho-1971-4

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.