Caut scaune auto pentru copii fiind obligat de lege

Am un copil mic și nu-l pot transporta cu automobilul oricum. Din 15 februarie 2016 au intrat în vigoare noile reglementări rutiere care prevăd obligativitatea folosirii scaunelor auto pentru copii care au înălțimea mai mică de 135 cm. Cei cu înălțimea de peste 135 cm pot fi transportați în autovehicule doar dacă poartă centuri de siguranță pentru adulți sau dacă sunt fixați în scaune auto pentru copii. Așa că acum sunt obligat de lege să caut scaune auto pentru copii.

Legea mai prevede că scaunele auto trebuie să fie omologate. Pentru nerespectarea acestor prevederi, șoferul va fi sancționat cu 4-5 puncte amendă (390-487,5 lei) și 3 puncte de penalizare.

Am căutat pe internet și am aflat că toate scaunele auto prezentate pe site-ul Bekid.ro sunt omologate. Acest magazin online are în catalog: scaune auto copii, cărucioare copii, camera bebelușului, jucării copii, jucării LEGO, la plimbare, jucării de exterior, joacă și activități, puericultura mică, haine și încălțăminte copii.

Fiecare produs de pe bekid.ro are o poveste de spus. Au fost testate produsele cât se poate de bine, au selectate cele mai bune și apoi au fost adăugate pe site. Aceasta face ca brand-ul Bekid să fie atât de unic și special. Produsele sale sunt alese de părinți pentru părinți.
Scaun-auto-Expander-Red-Isofix

Scaune auto copii – Bekid

De ce să alegem Bekid?

Selecție și diversitate. Se pune accent pe produse de calitate și ne sunt propuse doar cele mai bune. Pe acest site putem găsi o gamă extrem de variată de produse, începând  de la scaune auto, cărucioare, masă și odihnă, plimbare, joacă și activități, puericultură, haine și îmbrăcăminte. Au fost selectați cei mai buni producători și o gamă diversificată de produse la bugete pentru fiecare buzunar.

Serviciu clienți. Personalul specializat al magazinului are o experiență foarte bună în alegerea produselor. În comparație cu alte magazine online, suntem încurajați să contactăm magazinul dacă avem întrebări sau dorim asistență în alegerea unui produs.

Încredere. Magazinul Bekid.ro respectă criteriile de preselecție GPeC și a aderat la standardele Trusted.ro. Marca Bekid este marcă înregistrată la Oficiul De Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).  Magazinul Bekid a devenit o resursă stabilă și de încredere pentru toți părinții.

Informații detaliate. Alegerea produselor este uneori o sarcină dificilă, dar aceasta diferențiază Bekid.ro de competitori. Țelul magazinului este de a crea o experiență cât mai plăcută în ceea ce privește cumpărarea produselor iar apoi folosirea lor. E în permanență preocupat de oferirea a cât mai multor imagini la fiecare produs, o descriere cât mai detaliată. În plus, s-au adăugat module care să ajute în evaluarea, compararea produselor și publicarea review-urilor primite de la clienți.

Comunicare. Magazinul se străduiește să ne informeze cât mai bine despre stadiul comenzilor, livrare și alte informații importante pentru client. De asemenea ne oferă posibilitatea de a oferi review-uri în pagina de produs pentru a ajuta alți părinți în decizia de cumpărare.

Confidențialitate și securitate sunt cea mai mare prioritate a magazinului. Acesta nu va distribui niciunei alte terțe părți datele personale fără permisiunea clientului. Folosește conexiune securizată SSL, pentru că îi pasă de siguranța noastră în momentul în care comandăm sau navigăm pe site-ul magazinului. De asemenea, s-a angajat să respecte aceste promisiuni și prin înregistrarea BeKid în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Misiunea sa este să aducă fericire în viața clienților. Pentru a realiza acest obiectiv, și-a propus să se focuseze pe îmbunătățirea satisfacției clienților, colaborarea cât mai bună cu partenerii de afaceri, pentru a oferi calitate, inovație și valoare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.