Caut

Mi s-a pus pata. Caut doi insi. Nu radeti, ca nu-i nimic de ras. Nu mai stiu cum ii cheama. De cand cu nebunia dintre Discovery si RCS, mi-am adus aminte de vechile emisiuni despre natura. Si acum caut un tip, ma rog, ii caut numele.

Era un flacau cu barba rosie, cu parul rosu, ochi albastri. De avea o emisiune prin anii 80-80 la TV, parca la TVR1, dar nu bag mana-n foc, cu natura. Am cautat dupa Wildlife America, n-am gasit. Zic Wildlife ca tin minte ca omul prezenta din muntii americii, ursi, vulturi, lynxi, fel de fel.
Si avea o voce calda, foarte placuta.

E, nu stiu cum il cheama pe individ. Tare-mi placeau emisiunile alea ale lui, s-as vrea sa aflu ce-a mai facut de n-a mai aparut la tv. Are idee cineva despre cine vorbesc? Am cautat bearded presentor nature show, nature shows 80’s… Orice mi-a dat prin cap. Nu am dat de el… Asta e unul de nu-l gasesc.

Celalat e mai recent, e batran, si are ori o boala, ori l-a lovit vreun animal, ori paralizie faciala. Ca avea juma de fata acoperita cu o parte din palarie.
Avea o palarie alba, si vorbea cu juma de gura doar. Avea multi bani individul, si-a povestit cum pierdea sute de mii de lire la cazinouri. Pana cand intr-o zi, nu mai stiu in ce imprejurari, si-a facut gradina zoologica. Sau parc natural, ceva de genul ala. Si stiu ca luau mncare pentru rinoceri. Painea de c-o zi in urma, care era foarte ieftina, si le dadea si ciocolata la rinoceri.

Si-l arata p-asta cand baga o ciocolata intreaga la un rinocer in gura. Si zicea omul ca-i va lasa afacerea fiului lui. Afacere… zic de parcul ala natural, sau spital de animale, ce era. A aparut de multe ori pe animal Planet emisiunea, asta stiu sigur sigur. Era batran, slab, avea o palarie alba pe cap, si ca un bandaj asa pe un ochi, si pe obraz. Si isi misca doar jumatate de gura cand vorbea. Tot asa, am cautat dupa emisiuni dar nu l-am gasit.
Cine ma poate ajuta cu numele celor 2 naturalisti, prezentatori, sau ce-or fi ei?
Multumesc!

L.E. Pe cel de-al doilea l-am găsit azi, 26.05.204 – se numea John Aspinall și era celebru cartofor. A murit în 2000 de cancer. Însă fiul lui, Damian, continuă munca începută de tatăl său, având grijă de gorile și rinoceri, deținând o grădină zoologică (un parc natural).

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Alimentația dezechilibrată duce la apariția cancerului

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, 70% dintre vizitele la medic sunt cauzate de alimentația dezechilibrată. Aceasta e și cauza creşterii...

Ce ați face?

Hai să vă pun o întrebare care nu vă va da pace toată săptămâna. Ce ați face în cazul următor....

Cum sa planifici cu succes o excursie cu multe persoane?

Nu este deloc un secret faptul ca a calatori este una dintre cele mai mari oportunitati de care dispunem in...

Close