Caut

Mi s-a pus pata. Caut doi insi. Nu radeti, ca nu-i nimic de ras. Nu mai stiu cum ii cheama. De cand cu nebunia dintre Discovery si RCS, mi-am adus aminte de vechile emisiuni despre natura. Si acum caut un tip, ma rog, ii caut numele.

Era un flacau cu barba rosie, cu parul rosu, ochi albastri. De avea o emisiune prin anii 80-80 la TV, parca la TVR1, dar nu bag mana-n foc, cu natura. Am cautat dupa Wildlife America, n-am gasit. Zic Wildlife ca tin minte ca omul prezenta din muntii americii, ursi, vulturi, lynxi, fel de fel.
Si avea o voce calda, foarte placuta.

E, nu stiu cum il cheama pe individ. Tare-mi placeau emisiunile alea ale lui, s-as vrea sa aflu ce-a mai facut de n-a mai aparut la tv. Are idee cineva despre cine vorbesc? Am cautat bearded presentor nature show, nature shows 80’s… Orice mi-a dat prin cap. Nu am dat de el… Asta e unul de nu-l gasesc.

Celalat e mai recent, e batran, si are ori o boala, ori l-a lovit vreun animal, ori paralizie faciala. Ca avea juma de fata acoperita cu o parte din palarie.
Avea o palarie alba, si vorbea cu juma de gura doar. Avea multi bani individul, si-a povestit cum pierdea sute de mii de lire la cazinouri. Pana cand intr-o zi, nu mai stiu in ce imprejurari, si-a facut gradina zoologica. Sau parc natural, ceva de genul ala. Si stiu ca luau mncare pentru rinoceri. Painea de c-o zi in urma, care era foarte ieftina, si le dadea si ciocolata la rinoceri.

Si-l arata p-asta cand baga o ciocolata intreaga la un rinocer in gura. Si zicea omul ca-i va lasa afacerea fiului lui. Afacere… zic de parcul ala natural, sau spital de animale, ce era. A aparut de multe ori pe animal Planet emisiunea, asta stiu sigur sigur. Era batran, slab, avea o palarie alba pe cap, si ca un bandaj asa pe un ochi, si pe obraz. Si isi misca doar jumatate de gura cand vorbea. Tot asa, am cautat dupa emisiuni dar nu l-am gasit.
Cine ma poate ajuta cu numele celor 2 naturalisti, prezentatori, sau ce-or fi ei?
Multumesc!

L.E. Pe cel de-al doilea l-am găsit azi, 26.05.204 – se numea John Aspinall și era celebru cartofor. A murit în 2000 de cancer. Însă fiul lui, Damian, continuă munca începută de tatăl său, având grijă de gorile și rinoceri, deținând o grădină zoologică (un parc natural).

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Urăsc gândacii

Fraților, nu urăsc ceva mai mult pe lumea asta decât gândacii și șobolanii. La șobolani bag și șoarecii, iar la...

Cu cine vorbește copilul tău pe internet?

Cei ce aveți copii, uitați-vă la filmulețul de mai jos. Altceva nu am de adăugat, poate doar să-i luați smartphone...

De unde alegi husa potrivita outfit-ului tau?

Telefoanele au devenit in ziua de astazi un "must-have", sunt peste tot cu noi. Oriunde am merge, indiferent de locatie...

Close