În căutarea căștilor perfecte!

Încă nu mi-am găsit căștile care să mă satisfacă pe deplin. Mi-am achiziționat vreo 5-6 perechi de căști și au ajuns cu toate la gunoi după nici o lună de folosință. Evident, dacă dai 3 lei pe-o pereche, ce pretenții să ai? Însă am observat că nici cele de 100 lei nu sunt indestructibile. Se lăuda Razvan cu o pereche de căști Sony. Frumoase, ce-i drept, se auzeau perfect, tare, tot tacâmul. I-am zis de vreo 2-3 ori să mi le dea mie că lui nu-i vin bine. Glume, deh. După nici o săptămână mi-a spus că atât am bălit la căștile lui, încât le-am deochieat și s-au defectat.
Căști să se strice de la deochi, that’s a first!

În continuare nu am găsit o pereche de căști bună. Mi-am luat unele din China, evident. Îmi plăceau că au comenzi pe fir (volum, răspundere/ încidere apel/ pauză). Însă se aud nasol. Nu aș putea spune că sub orice critică, însă se aud de parcă ar fi înfundate. Eu mi-aș dori căști să aibă TOATE comenzile pe fir. Adică volum, buton de pauză/ apel, precum și butoane de melodie următoare/ melodie anterioară. Am avut asemenea grozăvii de căști la HTC, însă după ce mi s-au stricat 2 perechi de căști în 5 ani, m-am lăsat păgubaș.

Nu știu cine-mi zisese că “dacă ai telefon Samsung, ia-ți căști Samsung“. O prostie cat toate zilele. De exemplu, am acum o pereche de căști de acum 10 ani. Sunt de la un mp3 player care s-a defectat demult. Păcat de ele că-s scurte (1 m lungime), iar firul este foarte puțin maleabil. Parcă ar fi sârmă oțelită care-și revine într-o formă pe care au căpătat-o la fabricare. În plus (adică în minus), nu au niciun fel de comenzi pe fir, nici măcar microfon. Sunt căști simple. Și nu stau în urechi mai deloc, nefiind “in ear“.

Mai pot folosi o pereche de căști vechi de acum 30 de ani, nemțești, însă cine m-ar vedea cu alea la urechi, ar avea ce să povestească și nepoților.

castiCele mai calitative căști sunt o pereche de Sony, vechi, însă acestea zac fără fir. Trebuie făcută lipitură pe fir la ele și oricât de bine aș face-o tot s-ar vedea oribil urma.
Ce mă sfătuiți să-mi iau? Să fie un preț acceptabil, să se audă foarte bine (pe telefon Samsung, repet) și să aibă și comenzi pe fir.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum erau pedepsite femeile prea vorbărețe

Fara sa vreau, astazi, navigand pe internet, am aflat mirat cum erau pedepsite, in urma cu cateva secole, femeile care......

Cum e să fii pe LSD?

V-ați întrebat vreodată cum e să fii pe LSD? Că tot tineretul din ziua de azi tot a tras o...

Alta despre polițai

Iar vuiește lumea mare că Poliția a mai făcut o nefăcută. C-au luat pe sus o femeie de traversase pe...

Close