Ce-ai face dacă ai mai avea un an de trăit?

De ceva vreme m-am apucat să ascult hardcore. Știam eu de ani buni de Angerfist, însă acum mi-am făcut un playlist de vreo 6 ore de hardcore pe care-l ascult întruna. Și într-o melodie de la Dr. Peacock se afla întrebarea “Ce ai face dacă ai mai avea un an de trăit“. Și continuarea este: “Vei avea succes în orice întreprinzi“.

Grea întrebare. Greu răspunsul. Că un an trece foarte ușor, câteodată imediat. Ce-ai face să aibă succes? Cred că primul gând a fost ăla cu “spread my seed“. Că poate un urmaș o avea mai mult succes decât mine la chestii. Dar, condiția e să ai succes. În ORICE.

Aș face ceva pentru lumea asta. Ceva energie gratis, apă potabilă peste tot etc. Parcă sunt răspunsurile alea STAS pe care le dau toate candidatele la Miss. Pace în lume, hrană pentru toată lumea. Mintea mea poate născoci ceva mai bun decât stereotipurile astea. Să m-apuc să joc poker? Cam cât poți câștiga din poker într-un an? Și ce să faci cu banii? Să-i lași urmașilor? Cam subiectivă treaba.

Politică? Să mă bag într-un partid și să dau legi care să se aprobe. Să reduc corupția, să readuc România pe drumul de glorie, ca fiind “grânarul Europei“. Un gând bun, însă ce faci după un an? că se-alege praful iar după ce nu mai ești.

Să găsești antidotul pentru o boală cruntă? Adică alții nu l-au descoperit în ani grei de cercetări și îl găsești tu într-un an. Ai succes, dar nu ești Dumnezeu.

Vedeți, e greu să te gândești la ceva care să ajute pe toată lumea după ce tu nu mai ești. cu ce te ajută statuia post-mortem? Cum te poți bucura de succesul tău? Ce ai face?

Pe final, melodia preferată de la Dr. Peacock este Naarayanaa

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
COVID 19-CE ESTE SI CUM IL PREVENIM!…

O familie de medici infectionisti din Milano,din tara care a avut si are f mult de suferit de pe urma...

PARERI, EXPLICATII SI MOTIVE PENTRU A CONSUMA BEREA!…

Desi pentru astazi imi propusesem initial sa scriu cate ceva despre turism, o antrenanta discutie virtuala, cu amicul Francisc 1,...

Bancuri sexuale!

Dascalul se strecoara cu atentie printre credinciosi si-i sopteste preotului : - Parinte, acolo sus, coristii joaca poker ! -...

Close