Ce ajută la reglarea glicemiei?

Multivitaminele care contribuie la reglarea glicemiei se numesc Favio. Aceste multivitamine sunt create special pentru a sprijini necesarul zilnic de nutrienți al persoanelor care suferă de diabet de tip 2. Favio ajuta la reglarea glicemiei, menține sănătatea ochilor, reduce senzația de oboseală și combate efectele negative cauzate de diabet. Un nutriționist spunea că omul care va descoperi leacul pentru diabet va câștiga Premiul Nobel pentru Medicină. Deocamdată, se face așteptat acest om.

Pe piață există mai multe paliative pentru diabetici. Unul dintre ele este Favio. De obicei, persoanele cu diabet nu au un aport suficient de micronutrienți. O serie de cercetări realizate în Germania arată că dietele pacienților cu diabet de tip 2 prezintă deficiențe în până la 22 de nutrienți evaluați. Și mai grav este faptul că 97% dintre pacienții cu diabet nu obțin din dietă nici trei din cei șapte nutrienți în dozele recomandate. Nutrienții cu cel mai mare impact terapeutic sunt acidul alfa lipoic (ALA), luteina, cromul, magneziul, alți antioxidanți, precum vitaminele C și E.

Importanța nutrienților pentru diabetici

Studiile din ultimii ani au concluzionat că stilul de viață joacă un rol major în dezvoltarea diabetului de tip 2. Cercetătorii au identificat o serie de factori care pot contribui la riscul contractării diabetului de tip 2, precum aportul scăzut de factori nutritivi esențiali, unele medicamente, factori poluanți din mediu, un nivel susținut de hormoni de stres, un program insuficient de somn.

Astfel, atunci când combinăm o dietă necorespunzătoare cu sedentarism și alți factori de risc, vedem imediat de ce diabetul a ajuns o adevărată epidemie ce continuă să se extindă.

E important să vedem cum trateaza Favio diabetul zaharat. Favio conţine 16 vitamine și minerale și este fortificat cu M0N6X, ceea ce îl face un supliment alimentar unic, special formulat pentru menţinerea valorilor normale ale glicemiei și susţinerea funcţionării normale a pancreasului endocrin.

Astfel, Favio ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge, susţine sistemul imunitar, ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide, ajută la coagularea normală a sângelui, diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia, favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ajută la menţinerea unor celule sanguine normale, ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor.

Favio, multivitamine pentru reglarea glicemiei e acum cel mai bun supliment complex care oferă nutrienții care să umple lacunele nutritive ale persoanelor cu diabet și aduce și o contribuție excelentă de nutrienți care să îmbunătățească starea de sănătate a persoanelor cu diabet și prediabet, care ajută bolnavii să aibă o glicemie apropiată de cea normală.

Oricum, personal aștept mai multe informații despre diabet la stiri, la orice post de televiziune și, de ce nu, anunțul că milioanele de persoane care au o glicemie anormală pot fi vindecate cu ajutorul unui medicament oarecare. Deocamdată, pentru a ține glicemia în frâu e nevoie de trei elemente: dietă, tratament medicamentos și mișcare.
BIG-diabet1

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.