Ce ar trebui sa stii inainte de a cumpara o locuinta

Ce poate fi mai valoros pentru o familie decat sa stie ca eforturile sale de a economi se transforma intr-o locuinta ideala pentru toti membrii sai? Ei bine, daca dispuneti de sumele de bani necesare pentru a achizitiona un imobil care sa se potriveasca cerintelor proprii, atunci sa stiti ca treaba de acum incepe.

Astfel, in cele ce urmeaza va voi oferi cateva sfaturi de luat in calcul in momentul in care sunteti in cautarea unei locuinte perfecte pentru intreaga familie, astfel incat fiecare membru sa fie multumit pe deplin de decizia luata in acest sens. Haideti sa descoperim impreuna despre ce anume este vorba.

In primul rand, trebuie sa aveti in vedere maniera de cautare. Multe persoane opteaza pentru varianta de a cauta pe internet potentiali proprietari care decid sa isi vanda apartamentul sau dezvoltatori imobiliari. Personal, sunt de parere ca apartamentele in care dumneavoastra nu sunteti primul proprietar ar trebui evitate.

Intr-adevar, foarte multe persoane pot sa vanda imobilul deoarece au gasit o varianta mai buna, insa de ce nu ati putea si dumneavoastra face aceasta? Sunt de parere si repet, este doar un punct de vedere propriu, ca apartamentele care au deja mai mult de un proprietar anterior ascund anumite “secrete” pe care o noua familie urmeaza sa le descopere. Poate sa fie vorba despre vecini deloc agreabili, despre instalatii electrice si sanitare problematice si multe alte astfel de aspecte. Asadar, varianta cea mai buna este sa optati pentru o locuinta din cadrul unui ansamblu rezidential recent construit.

Spre exemplu, va puteti indrepta atentia asupra imobilelor ce fac parte din ansamblul rezidential Avantgarden 3 din Brasov. Dezvoltatorul imobilar care se afla in spatele acestui proiect de succes este Maurer Imobiliare. Consider ca exista un motiv destul de bun pentru care familiile cu care a colaborat l-au denumit “constructorul de visuri”, nu-i asa?

Un alt aspect pe care trebuie sa il stiti inainte de a semna actele prin care se atesta ca sunteti noul proprietar al imobilului ales consta in verificarea zonei. Un mic search pe Google nu ar strica. Astfel, veti verifica daca zona in care este amplasat imobilul este rau famata si, mai ales, daca au avut loc incidente deosebit de neplacute acolo. Tineti cont de acest aspect, mai ales daca aveti copii carora cu siguranta doriti sa le asigurati o dezvoltare si o crestere corecta.

Este totodata la fel de important sa va informati daca dezvoltatorul imobiliar si-a luat toate masurile de siguranta cu privire la respectarea standardelor de constructie de locuinte, ceea ce implica mai ales verificarea riscului seismic. Spre exemplu, la ansamblul rezidential Avantgarden 3, precum si la celelalte proiecte imobiliare dezvoltate de Maurer imobiliare acest aspect se confirma chiar si pe site-urile de prezentare.

Daca tot am ajuns la ideea cu site-ul de prezentare, puteti accesa avantgarden3.ro pentru a primi multe informatii ce va pot interesa inainte de cumpararea unei locuinte.

Pana la urma, vorbim despre locul in care veti imbatrani alaturi de familia dumneavoastra, nu-i asa? Concluzia este ca niciodata nu strica sa va luati masuri de precautie, mai ales cand vine vorba despre o decizie atat de importanta precum este cumpararea unei locuinte.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să micșorați pozele pentru blog?

Până de curând nu m-a interesat cât de mari am pozele care-s puse pe blog. Știam că am voie să...

Jocul lui Ender

Ce-ai face dacă toată viața te-ai juca, pregătindu-te pentru un război? Cu întrebarea asta rămânem, noi, privitorii, în minte, la...

Cum ne-am spart timpanele de Revelion

Cum, cum? Evident, treaba asta nu se putea întâmpla fără să fac eu vreo boacănă. Ne-am pus la masă, am...

Close