Ce ați face în situația asta?

O colegă de liceu a plecat, cu mic cu mare, în concediu. Nimic special aici. Însă, spre deosebire de majoritatea românilor care au ales drumul litoralului, în special cel bulgăresc sau grec, ea s-a dus în Hațeg. Locuri frumoase, natură, pitoresc, o minunăție. În ofertă scria clar faptul că au piscină. Bun, aste se voia, piscină, pentru zilele astea dogoritoare.

Numai că, ajunși acolo, au descoperit că piscina era goală. Abia s-au apucat s-o umple cu un furtun ieri. La debitul de apă pe care-l au, piscina se va umple în 3 zile. Iar Mihaela pleacă azi de acolo. 3 zile de cazare fără piscina promisă. Și-au ales special vila cu pricina, datorită faptului că avea piscină. Când au făcut telefonic rezervarea li s-a confirmat că piscina este funcțională. Așa au convenit să plătească 145 lei pe zi, refuzând oferte mult mai atractive la 80-90 lei, din cauza lipsei unei piscine. Acum este nevoită să plătească cei 145 lei pe zi, fără să beneficieze de acea piscină mult lăudată.

Angry woman.

Voi ce-ați face în situația dată? Eu i-am spus să plece, pur și simplă, fără să plătească, mai ales că n-a lăsat buletinul la recepție. Da, nu e frumos să furi. Dar e frumos să-ți atragi clienții cu reclamă mincinoasă? Mai ales când ai un copil de 3 ani pe care l-ai scos în natură, pe crăpete de cald, fără să ai piscina promisă? Așa ce-i faci? Îl ții închis în casă? Merci, aia poate să facă oricine în căminul propriu, fără să traverseze jumătate de țară să se vadă obligat să plătească 145 lei pe noapte doar ca să stea în cameră, sub aerul condiționat.

Azi va vorbi cu patronul, să vedem ce rezolvă. Alfel, dacă nu-i convine ce rezolvă cu acesta, primul drum va fi la OPC, pe care deja i-a pus în temă. E iadmisibil ca încă în anul 2015 să ne batem joc de clienții care plătesc. Îi zici omului ceva, apăi te ții de promisiune. Sau îi oferi alte beneficii. Acum patronul poate să-i dea cazare alte 3 zile, cu piscina plină (dacă se umple între timp azi), pentru suma de 90 lei pe zi. Asta ar fi echitabil.

Însă, dacă oamenii au alte planuri făcute? Dacă vineri vor trebui să fie la muncă? Da, au fost cazuri, am pățit-o chiar eu cu soția acum 3 ani. Vineri trebuia să fie la serviciu, ea având concediu până joi seara. Joi dimineața am plecat de la mare, după amiază am ajuns acasă, un duș, despachetat ceva din bagaj, apoi somn. Ca vineri să se ducă la muncă, de unde li s-a dat liber după 3 ore, in cauză că erau 38 de grade la umbră.

Voi reveni cu amănunte, imediat cum aflu ceva nou!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.